Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Wastafelmengkraan - Kludi Zenta SL - chroom

Eéngreeps, 1-gatsmontage

Eéngreeps wastafelmengkraan DN 15 gesloten hendel Montage met één gat Keramisch patroon met warmwaterbegrenzer Straalregelaar M 24 x 1 Debiet 7 l/min bij 3 bar draaibare uitloop (360°) zonder afvalset flexibele verbindingen G 3/8 Snel montagesysteem

184,-

(Incl. BTW)

Uitverkocht

Eéngreeps wastafelmengkraan DN 15 gesloten hendel Montage met één gat Keramisch patroon met warmwaterbegrenzer Straalregelaar M 24 x 1 Debiet 7 l/min bij 3 bar draaibare uitloop (360°) zonder afvalset flexibele verbindingen G 3/8 Snel montagesysteem

Anderen Bekeken ook

SALE

Eéngreeps, Chroom

219,-

SALE

Inbouwunit

189,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

240mm

299,-

Kludi Zenta SL wastafelmengkraan Chroom, Eéngreeps

Met zijn minimalistische, geometrische vorm en uniforme vormgeving verleent de Kludi Zenta SL wastafelmengkraan Chroom elegantie aan de keuken en zorgt voor functionaliteit. Deze Kludi Zenta SL wastafelmengkraan Chroom is bijzonder gebruiksvriendelijk dankzij de verschillende versies. Met de wastafelmengkraan, mengt de kraan met warm en koud water tot de gewenste temperatuur.

Met ééngreepsmengkranen kunt u de temperatuur en het volume regelen met een enkele greep die met één hand wordt bediend. De andere hand is vrij om te controleren of het water uit de uitloop de juiste temperatuur heeft.

Draaibare uitloop

De kraan bevat ook een draaibare uitloop, wat inhoudt dat de kraan 360° kan draaien. Draaibare uitlopen kunnen praktisch zijn, bijvoorbeeld in de keuken als je een grote pan, vaas of emmer wil vullen.

Keramische Heetwaterbegrenzer

De Kludi Zenta SL wastafelmengkraan Chroom beschikt over een keramische patroon met heetwaterbegrenzer, wat voor beveiliging dient tegen verbranding aan heet water. Ook heeft de kraan een gesloten hendel.

Debiet

Het debiet van deze kraan bedraagt 7 Liter per minuut bij 3 bar. Hierdoor behoort de kraan zich tot stroomklasse A, wat betekend dat er 7,0-8,7 liter water per minuut uit de kraan komt, volumestroomklasse A is na klasse Z, de meest besparende klasse uit de 6 verschillende volumestroomklasse’s.

Dit komt mede doordat deze kraan beschikt over de in veel producten ingebouwde KLUDI Eco perlatoren kunnen het waterverbruik tot 40 % verminderen.

Straalregelaar

De kraan beschikt over een debietregelaar (beluchter, straalregelaar, perlator) formaat van M 24×1, Een straalregelaar – ook wel perlator genoemd – is een sproeier aan de uitloop van de kraan. De straalregelaar verbreedt en richt de waterstraal. De juiste afdichtingen beveiligen de kraan tegen ongewenst waterverlies. Druppelende kranen moeten daarom zo snel mogelijk worden gerepareerd of vervangen om waterverlies en kalkvlekken te voorkomen.

Montage

De Kludi Zenta SL wastafelmengkraan Chroom wordt gemonteerd met een gat, de kraan heeft een flexibele aansluiting van formaat G3/8, en beschikt over het snel montagesysteem van KLUDI. De kraan beschikt niet over een afvalset.

Normen en certificeringen

Alle Kludi-mengkranen, dus ook deze Kludi Zenta SL wastafelmengkraan Chroom, zijn onderworpen aan een reeks nationale en internationale normen en voorschriften. Zo zijn er bijvoorbeeld geluidsisolatie-eisen zoals vastgelegd in DIN 4109 (geluidsisolatie in gebouwen) voor flatgebouwen en ziekenhuizen.

Mengkranen worden over het algemeen in twee geluidsklassen ingedeeld: geluidsklasse I (< 20 dB) komt overeen met het volume van uw eigen ademhaling, terwijl geluidsklasse II (< 30 dB) ongeveer overeenkomt met het volume van een computerventilator. Fabrikanten kunnen ook talrijke niet-verplichte product certificeringen en kwaliteitskeurmerken verkrijgen.

Om er zeker van te zijn dat een mengkraan voldoende veiligheid en kwaliteit biedt, moeten klanten controleren of producten de vereiste certificaten of keurmerken hebben, zoals het DVGW-keurmerk of het TÜV-certificaat. Het geluidsmerk “P-IX” geeft de geluidsklasse aan: bijv. P-IX 8049/IB met geluidsklasse I en stromingsklasse B.

Het assortiment van Sanisolid

Naast deze mooie Kludi Zenta SL wastafelmengkraan Chroom heeft Sanisolid natuurlijk een veel groter assortiment kranen opgenomen in het assortiment. Sanisolid is dé specialist in sanitair en heeft dus alles in het assortiment opgenomen om jouw gewenste badkamer te kunnen realiseren. Je vind bij ons de mooiste wastafels (fonteinen), waskommen, badmeubels, douches, baden en accessoires.

De wastafels en waskommen die door Sanisolid in het assortiment zijn opgenomen zijn gemaakt van het sterke materiaal Solid Surface. Het duurzame materiaal behoort tot de composieten. Het heeft de uitstraling van steen maar voelt tegelijkertijd zacht en niet koud aan. Solid Surface is duurzaam en tijdloos in uitstraling. Wit is én blijft de basis in de meeste badkamers. Jarenlang genieten dus! Daarnaast kun je het ook recyclen voor hergebruik.

Gewicht 2.5 kg
Afmetingen Breedte 255 mm x Diepte 67 mm x Hoogte 310 mm.
Merk

Kleur

Chroom

Serie

Zenta SL

Volumestroomklasse

7 liter / minuut

Maatwerk aanvraag