Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Wastafelmengkraan - Kludi Zenta SL - 240mm

Eéngreeps, Chroom

gesloten hendel Montage met één gat Keramisch patroon met warmwaterbegrenzer Straalregelaar M 24 x 1 Debiet 7 l/min bij 3 bar zonder afvalset flexibele verbindingen G 3/8 Snel montagesysteem Hoogte uitloop onderrand 240 mm

219,-

(Incl. BTW)

Beschikbaarheid: Op voorraad

gesloten hendel Montage met één gat Keramisch patroon met warmwaterbegrenzer Straalregelaar M 24 x 1 Debiet 7 l/min bij 3 bar zonder afvalset flexibele verbindingen G 3/8 Snel montagesysteem Hoogte uitloop onderrand 240 mm

Anderen Bekeken ook

SALE

tweegats, 230mm

174,-

SALE

Inbouwunit

189,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

240mm

299,-

Kludi Zenta SL wastafelmengkraan 240mm, Eéngreeps

Met zijn minimalistische, geometrische vorm en uniforme vormgeving verleent de Kludi Zenta SL wastafelmengkraan 240mm elegantie aan de keuken en badkamer en zorgt voor functionaliteit. Deze serie is bijzonder gebruiksvriendelijk dankzij de verschillende versies. Met de wastafelmengkraan, mengt de kraan met warm en koud water tot de gewenste temperatuur. Met ééngreepsmengkranen kunt u de temperatuur en het volume regelen met een enkele greep die met één hand wordt bediend. De andere hand is vrij om te controleren of het water uit de uitloop de juiste temperatuur heeft.

Keramische Heetwaterbegrenzer

De Kludi Zenta SL wastafelmengkraan 240mm beschikt over een keramische patroon met heetwaterbegrenzer, wat voor beveiliging dient tegen verbranding aan heet water. Ook heeft de kraan een gesloten hendel.

Debiet

Het debiet van deze Kludi Zenta SL wastafelmengkraan 240mm bedraagt 7 Liter per minuut bij 3 bar. Hierdoor behoort de kraan zich tot stroomklasse A, wat betekend dat er 7,0-8,7 liter water per minuut uit de kraan komt, volumestroomklasse A is na klasse Z, de meest besparende klasse uit de 6 verschillende volumestroomklasse’s. Dit komt mede doordat Deze kraan beschikt over De in veel producten ingebouwde KLUDI Eco perlatoren kunnen het waterverbruik tot 40 % verminderen.

Voordelen

De voordelen van een hoge wastafelkraan is o.a. de uitstraling. Een hoge kraan ziet er chique uit en geeft een wastafel een modern aanzien. Heb je gekozen voor een vierkante wastafel, dan past een hoge kraan perfect bij dit badkamermeubel. Een pluspunt is ook, dat je bij de wastafel met hoge kraan gemakkelijk je haar kunt wassen. Je hoofd past onder de kraan om het haar goed te kunnen uitspoelen. Heb je een lage kraan dan is dit niet mogelijk. Onder een wastafelkraan die hoog is kun je moeiteloos een emmer met water vullen. Is de kraan laag dan is dit vrijwel niet te doen.

Straalregelaar

De Kludi Zenta SL wastafelmengkraan 240mm beschikt over een debietregelaar (beluchter, straalregelaar, perlator) formaat van M 24×1, Een straalregelaar – ook wel perlator genoemd – is een sproeier aan de uitloop van de kraan. De straalregelaar verbreedt en richt de waterstraal. De juiste afdichtingen beveiligen de kraan tegen ongewenst waterverlies. Druppelende kranen moeten daarom zo snel mogelijk worden gerepareerd of vervangen om waterverlies en kalkvlekken te voorkomen.

Montage

De Kludi Zenta SL wastafelmengkraan 240mm wordt gemonteerd met een gat, de kraan heeft een flexibele aansluiting van formaat G3/8, en beschikt over het snel montagesysteem van KLUDI. De kraan beschikt niet over een afvalset. De hoogte van de uitlooprand bedraagt 240 millimeter.

Normen en certificeringen

Alle KLUDI-mengkranen zijn onderworpen aan een reeks nationale en internationale normen en voorschriften. Zo zijn er bijvoorbeeld geluidsisolatie-eisen zoals vastgelegd in DIN 4109 (geluidsisolatie in gebouwen) voor flatgebouwen en ziekenhuizen. Mengkranen worden over het algemeen in twee geluidsklassen ingedeeld: geluidsklasse I (< 20 dB) komt overeen met het volume van uw eigen ademhaling, terwijl geluidsklasse II (< 30 dB) ongeveer overeenkomt met het volume van een computerventilator. Fabrikanten kunnen ook talrijke niet-verplichte productcertificeringen en kwaliteitskeurmerken verkrijgen.

Om er zeker van te zijn dat een mengkraan voldoende veiligheid en kwaliteit biedt, voldoet de Kludi Zenta SL wastafelmengkraan 240mm aan de vereiste certificaten en keurmerken van het DVGW- keurmerk en het TÜV-certificaat. Het geluidsmerk “P-IX” geeft de geluidsklasse aan: bijv. P-IX 8049/IB met geluidsklasse I en stromingsklasse B.

Gewicht 2.7 kg
Afmetingen Breedte 260 mm x Diepte 55 mm x Hoogte 510 mm.
Merk

Kleur

Chroom

Serie

Zenta SL

Volumestroomklasse

7 liter / minuut

Maatwerk aanvraag