Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Wastafelmengkraan - Kludi Zenta - 75mm

Zonder waste, Chroom

1-gatsmontage keramische cartouche met heetwaterbegrenzing straalregelaar M 24 x 1 doorstroomhoeveelheid 7 l/min bij 3 bar zonder waste garnituur flexibele aansluitingen G 3/8 snelmontagesysteem uitloophoogte 75 mm

129,-

(Incl. BTW)

Beschikbaarheid: Op voorraad

1-gatsmontage keramische cartouche met heetwaterbegrenzing straalregelaar M 24 x 1 doorstroomhoeveelheid 7 l/min bij 3 bar zonder waste garnituur flexibele aansluitingen G 3/8 snelmontagesysteem uitloophoogte 75 mm

Anderen Bekeken ook

SALE

Eéngreeps, Chroom

219,-

SALE

Inbouwunit

189,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

240mm

299,-

Kludi Zenta wastafelmengkraan 75mm

De Kludi Zenta wastafelmengkraan 75mm. Een wastafelmengkraan is een kraan die warm en koud water mengt zodat de kraan de gewenste temperatuur bereikt. De kraan bevat een gesloten hendel.

ECO-functie

De Kludi Zenta wastafelmengkraan 75mm bevat een ECO-functie, Met speciale ECO-straalvormers reduceert de kraan het waterverbruik van hun mengkranen, zonder het comfort nadelig te beïnvloeden. De waterstraal blijft door luchtbijmenging optisch volledig en wordt de waterdoorlaat toch tot 40 procent gereduceerd.

Specificaties

Ook beschikt ketelset over een keramische patroon met heetwaterbegrenzer, wat voor beveiliging dient tegen verbranding aan heet water. De kraan beschikt over een debietregelaar (beluchter, straalregelaar, perlator) met een formaat van M 24×1, wat dient voor verschillende functies, zoals het voorkomen van spatten, het vormen van de waterstroom, het besparen van water en dus ook het verlagen van de energiekosten, het verminderen van kraangeluid, verhogen van de waterdruk, Zorg voor een lichte filtratie van vuil dankzij een kleine zeefplaat, en niet gewenste lucht binnenhoudt. Deze kraan bevat geen afvoergarnituur.

Doorstroomklasse

Het debiet van deze Kludi Zenta wastafelmengkraan 75mm bedraagt 7 Liter per minuut bij 3 bar. Hierdoor behoort de kraan zich tot stroomklasse A, wat betekend dat er 7,0-8,7 liter water per minuut uit de kraan komt, volumestroomklasse A is na klasse Z, de meest besparende klasse uit de 6 verschillende volumestroomklasse ‘s.

Montage

De Kludi Zenta wastafelmengkraan 75mm bevat een flexibele slang G3/8, dit heb je nodig voor de aansluiting van de kraan. Gebruik je de flexibele slang (binnendraad x buitendraad) 3/8″ x 3/8″ Deze waterslang gebruik je binnenshuis en loopt van bijvoorbeeld de stopkraan in je muur naar de kraan in je wasbak. De kraan wordt gemonteerd via een gat, met een snel montagesysteem.

Het assortiment kranen bij Sanisolid

Wij hebben ons assortiment kranen onderverdeeld in de volgende verschillende categorieën:

Naast de kranen kan je bij Sanisolid natuurlijk ook altijd terecht voor: badkamermeubelsdoucheswastafelsbaden en badkamer accessoires.

Gewicht 1.226 kg
Afmetingen Breedte 160 mm x Diepte 333 mm x Hoogte 70 mm.
Kleur

Chroom

Merk

Prijsgroep

1

Serie

788, Zenta

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wastafelmengkraan – Kludi Zenta – 75mm” te beoordelen

Maatwerk aanvraag