Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Wastafelmengkraan - Kludi Zenta - 100mm

Zonder waste, Chroom

Montage met één gat
Keramische patroon met heetwaterbegrenzer
Straalregelaar M 24 x 1
Debiet 7 l / min bij 3 bar
zonder afvoergarnituur
flexibele aansluitingen G 3/8
Snel montagesysteem

139,-

(Incl. BTW)

Beschikbaarheid: Op voorraad

Montage met één gat
Keramische patroon met heetwaterbegrenzer
Straalregelaar M 24 x 1
Debiet 7 l / min bij 3 bar
zonder afvoergarnituur
flexibele aansluitingen G 3/8
Snel montagesysteem

Anderen Bekeken ook

SALE

Eéngreeps, Chroom

219,-

SALE

Inbouwunit

189,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

240mm

299,-

Kludi Zenta wastafelmengkraan 100mm Chroom

De Kludi Zenta wastafelmengkraan 100mm Chroom. Een wastafelmengkraan die warm en koud water mengt zodat de kraan de gewenste temperatuur bereikt. De Kludi Zenta wastafelmengkraan Chroom bevat een gesloten hendel. Met ééngreepsmengkranen kunt u de temperatuur en het volume regelen met een enkele greep die met één hand wordt bediend. De andere hand is vrij om te controleren of het water uit de uitloop de juiste temperatuur heeft. De kraan beschikt over een gesloten hendel.

ECO

Deze Kludi Zenta wastafelmengkraan 100mm Chroom beschikt over De in veel producten ingebouwde KLUDI Eco perlatoren kunnen het waterverbruik tot 40 % verminderen.

Heetwaterbegrenzer

In merkkranen zijn eengreepsmengkranen en thermostatische eengreepsmengkranen over het algemeen uitgerust met instelbare warmwaterafsluiters, die de maximale temperatuur begrenzen en verbranding voorkomen. En hierdoor gevaarlijke situaties kunnen voorkomen.

Debiet

Het debiet van deze Kludi Zenta wastafelmengkraan Chroom ligt bij een lucht van 3 bar op 7 Liter per minuut, hierdoor behoort de kraan zich tot doorstroomklasse A, wat na doorstroomklasse Z de meest zuinige klasse is.

Beluchter

De Kludi Zenta wastafelmengkraan Chroom beschikt over een debietregelaar (beluchter, straalregelaar, perlator) met een formaat van M 24×1, Een beluchter is een sproeier aan de uitloop van de kraan. De straalregelaar verbreedt en richt de waterstraal. De juiste afdichtingen beveiligen de kraan tegen ongewenst waterverlies. Druppelende kranen moeten daarom zo snel mogelijk worden gerepareerd of vervangen om waterverlies en kalkvlekken te voorkomen.

Aansluiting

De Kludi Zenta wastafelmengkraan Chroom wordt gemonteerd met een gat, de kraan heeft een flexibele aansluiting van formaat G3/8, en beschikt over het snel montagesysteem van KLUDI. De kraan beschikt niet over een afvoergarnituur.

Certificering

Alle KLUDI-mengkranen zijn onderworpen aan een reeks nationale en internationale normen en voorschriften. Zo zijn er bijvoorbeeld geluidsisolatie-eisen zoals vastgelegd in DIN 4109 (geluidsisolatie in gebouwen) voor flatgebouwen en ziekenhuizen. Mengkranen worden over het algemeen in twee geluidsklassen ingedeeld: geluidsklasse I (< 20 dB) komt overeen met het volume van uw eigen ademhaling, terwijl geluidsklasse II (< 30 dB) ongeveer overeenkomt met het volume van een computerventilator. Fabrikanten kunnen ook talrijke niet-verplichte productcertificeringen en kwaliteitskeurmerken verkrijgen.

Om er zeker van te zijn dat een mengkraan voldoende veiligheid en kwaliteit biedt, voldoet de Kludi Zenta wastafelmengkraan Chroom aan de vereiste certificaten en keurmerken, zoals het DVGW-keurmerk en het TÜV-certificaat. Het geluidsmerk “P-IX” geeft de geluidsklasse aan: bijv. P-IX 8049/IB met geluidsklasse I en stromingsklasse B.

ZENTA serie

Met zijn minimalistische, geometrische vorm en uniforme vormgeving verleent KLUDI ZENTA elegantie aan de keuken en zorgt voor functionaliteit. Deze serie is bijzonder gebruiksvriendelijk dankzij de verschillende versies.

Het assortiment kranen bij Sanisolid

Wij hebben ons assortiment kranen onderverdeeld in de volgende verschillende categorieën:

Naast de kranen kan je bij Sanisolid natuurlijk ook altijd terecht voor: badkamermeubelsdoucheswastafelsbaden en badkamer accessoires.

Gewicht 1.414 kg
Afmetingen Breedte 160 mm x Diepte 333 mm x Hoogte 70 mm.
Kleur

Chroom

Merk

Prijsgroep

1

Serie

788, Zenta

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wastafelmengkraan – Kludi Zenta – 100mm” te beoordelen

Maatwerk aanvraag