Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Wastafelmengkraan - Kludi Pure&Style - 220mm

Eéngreeps, Chroom

De Kludi Pure&Style wastafelmengkraan 220mm combineert eersteklas design met functionele eigenschappen. De elegante armaturenlijn past goed bij moderne interieurstijlen en bewijst uitstekend dat stijl niet afhankelijk is van budget.

163,-

(Incl. BTW)

Beschikbaarheid: Op voorraad

De Kludi Pure&Style wastafelmengkraan 220mm combineert eersteklas design met functionele eigenschappen. De elegante armaturenlijn past goed bij moderne interieurstijlen en bewijst uitstekend dat stijl niet afhankelijk is van budget.

Anderen Bekeken ook

SALE

Eéngreeps, Chroom

219,-

SALE

Inbouwunit

189,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

240mm

299,-

Kludi Pure&Style wastafelmengkraan 220mm

De Kludi Pure&Style wastafelmengkraan 220mm combineert eersteklas design met functionele eigenschappen. De elegante armaturenlijn past goed bij moderne interieurstijlen en bewijst uitstekend dat stijl niet afhankelijk is van budget. Met de wastafelmengkraan, mengt de kraan met warm en koud water tot de gewenste temperatuur. Met ééngreepsmengkranen kan de temperatuur en het volume geregeld worden met een enkele greep die met één hand wordt bediend. De andere hand is vrij om te controleren of het water uit de uitloop de juiste temperatuur heeft.

Draaibare uitloop

De Kludi Pure&Style wastafelmengkraan 220mm bevat ook een draaibare uitloop, wat inhoudt dat de kraan kan draaien. Draaibare uitlopen kunnen praktisch zijn, bijvoorbeeld in de keuken als je een grote pan, vaas of emmer wil vullen. De kraan heeft een gesloten hendel.

Debiet

Het debiet van deze Kludi Pure&Style wastafelmengkraan 220mm ligt op 4,5 Liter water per minuut bij een luchtdruk van 3 bar. Hierdoor behoort de kraan zich tot doorstroomklasse Z (waterbesparend), dit is de meest zuinige klasse uit de totale zes doorstroomklassen. Dit komt mede door de KLUDI ECO functie waarover de kraan beschikt, De in veel producten ingebouwde Kludi Eco perlatoren kunnen het waterverbruik tot 40 % verminderen.

Beluchter

De Kludi Pure&Style wastafelmengkraan 220mm beschikt over een S-pointer beluchter (debietregelaar, straalregelaar, perlator) met een formaat van M 18×1, wat voor verschillende functies zorgt, zoals het voorkomen van spatten, het vormen van de waterstroom, het besparen van water en dus ook het verlagen van de energiekosten, het verminderen van kraangeluid, verhogen van de waterdruk, Zorg voor een lichte filtratie van vuil dankzij een kleine zeefplaat, en niet gewenste lucht binnenhoudt.

Montage

De Kludi Pure&Style wastafelmengkraan 220mm wordt gemonteerd met een gat, de kraan heeft een flexibele aansluiting van formaat G3/8, en beschikt over het snel montagesysteem van Kludi . De kraan beschikt niet over een afvoergarnituur.

Lekdichtheid

Kwaliteitskranen moeten bestand zijn tegen een luchtdruk van 10 bar in dagelijkse werking. Merkkranen worden door de fabrikant getest op dichtheid in korte- en lang termijn tests. Elke geleverde Kludi kraan wordt aan dichtheidstest onderworpen.

Hoogwaardige kranen

Ben je thuis aan het verbouwen of is je kraan simpelweg aan vervanging toe? Sanisolid is de sanitair specialist waar je terecht kunt voor al je kranen, wastafelsbadkamermeubelen en meer..

Een mooie en vooral ook praktische kraan is een van de meest essentiële onderdelen in de keuken of in de badkamer. Het is daarom erg belangrijk om een goede keuze te maken. Wij helpen je hier natuurlijk graag bij verder.

Het assortiment van Sanisolid

Naast deze mooie Kludi Pure&Style wastafelmengkraan 220mm heeft Sanisolid natuurlijk een veel groter assortiment kranen opgenomen in het assortiment. Sanisolid is dé specialist in sanitair en heeft dus alles in het assortiment opgenomen om jouw gewenste badkamer te kunnen realiseren. Je vind bij ons de mooiste wastafels (fonteinen), waskommenbadmeubelsdouchesbaden en accessoires.

De wastafels en waskommen die door Sanisolid in het assortiment zijn opgenomen zijn gemaakt van het sterke materiaal Solid Surface. Het duurzame materiaal behoort tot de composieten. Het heeft de uitstraling van steen maar voelt tegelijkertijd zacht en niet koud aan. Solid Surface is duurzaam en tijdloos in uitstraling. Wit is én blijft de basis in de meeste badkamers. Jarenlang genieten dus! Daarnaast kun je het ook recyclen voor hergebruik.

Gewicht 1.5 kg
Afmetingen Breedte 268 mm x Diepte 75 mm x Hoogte 345 mm.
Merk

Kleur

Chroom

Serie

Pure&Style

Temperatuurbegrenzing

Ja

Volumestroomklasse

4,5 liter / minuut

Maatwerk aanvraag