Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Wastafelmengkraan - Kludi Pure&Style - 100mm

Eéngreeps, Chroom

Montage met één gat gesloten hendel Keramisch patroon met warmwaterbegrenzer Straalregelaar M 24 x 1 Debiet 7 l/min bij 3 bar zonder afvalset flexibele verbindingen G 3/8 Snel montagesysteem

112,-

(Incl. BTW)

Beschikbaarheid: Op voorraad

Montage met één gat gesloten hendel Keramisch patroon met warmwaterbegrenzer Straalregelaar M 24 x 1 Debiet 7 l/min bij 3 bar zonder afvalset flexibele verbindingen G 3/8 Snel montagesysteem

Anderen Bekeken ook

SALE

Eéngreeps, Chroom

219,-

SALE

Inbouwunit

189,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

240mm

299,-

Kludi Pure&Style wastafelmengkraan 100mm

KLUDI Pure & Style combineert eersteklas design met functionele eigenschappen. De elegante armaturenlijn past goed bij moderne interieurstijlen en bewijst uitstekend dat stijl niet afhankelijk is van budget. Met de Kludi Pure&Style wastafelmengkraan 100mm, mengt de kraan met warm en koud water tot de gewenste temperatuur. Met ééngreepsmengkranen kunt u de temperatuur en het volume regelen met een enkele greep die met één hand wordt bediend. De andere hand is vrij om te controleren of het water uit de uitloop de juiste temperatuur heeft.

Keramische Heetwaterbegrenzer

De Kludi Pure&Style wastafelmengkraan 100mm beschikt over een keramische patroon met heetwaterbegrenzer, wat voor beveiliging dient tegen verbranding aan heet water. Ook heeft de kraan een gesloten hendel.

Straalregelaar

De Kludi Pure&Style wastafelmengkraan 100mm beschikt over een debietregelaar (beluchter, straalregelaar, perlator) formaat van M 24×1, Een straalregelaar – ook wel perlator genoemd – is een sproeier aan de uitloop van de kraan. De straalregelaar verbreedt en richt de waterstraal. De juiste afdichtingen beveiligen de Kludi Pure&Style wastafelmengkraan 100mm tegen ongewenst waterverlies. Druppelende kranen moeten daarom zo snel mogelijk worden gerepareerd of vervangen om waterverlies en kalkvlekken te voorkomen.

Debiet

Het debiet van de Kludi Pure&Style wastafelmengkraan 100mm bedraagt 7 Liter per minuut bij 3 bar. Hierdoor behoort de kraan zich tot stroomklasse A, wat betekend dat er 7,0-8,7 liter water per minuut uit de kraan komt, volumestroomklasse A is na klasse Z, de meest besparende klasse uit de 6 verschillende volumestroomklasse’s. Dit komt mede doordat De Kludi Pure&Style wastafelmengkraan 100mm beschikt over De in veel producten ingebouwde KLUDI Eco perlatoren kunnen het waterverbruik tot 40 % verminderen.

Montage

De Kludi Pure&Style wastafelmengkraan 100mm wordt gemonteerd met een gat, de kraan heeft een flexibele aansluiting van formaat G3/8, en beschikt over het snel montagesysteem van KLUDI. De kraan beschikt niet over een afvalset.

Reddot Award 2018

In 2018 heeft de KLUDI Pure&Style, de reddot award gewonnen. Doordat Kludi Pure&Style overtuigt met gebruikersgerichte functies en een tijdloos design, dat flexibel in verschillende badkameromgevingen kan worden geïntegreerd. Mag de ontwerper Micheal Stein, de prijs in ontvangst nemen.

Normen en certificeringen

Alle KLUDI-mengkranen zijn onderworpen aan een reeks nationale en internationale normen en voorschriften. Zo zijn er bijvoorbeeld geluidsisolatie-eisen zoals vastgelegd in DIN 4109 (geluidsisolatie in gebouwen) voor flatgebouwen en ziekenhuizen. Mengkranen worden over het algemeen in twee geluidsklassen ingedeeld: geluidsklasse I (< 20 dB) komt overeen met het volume van uw eigen ademhaling, terwijl geluidsklasse II (< 30 dB) ongeveer overeenkomt met het volume van een computerventilator. Fabrikanten kunnen ook talrijke niet-verplichte productcertificeringen en kwaliteitskeurmerken verkrijgen.

Om er zeker van te zijn dat een mengkraan voldoende veiligheid en kwaliteit biedt, voldoet de Kludi Pure&Style wastafelmengkraan 100mm aan de vereiste certificaten en keurmerken, zoals het DVGW-keurmerk en het TÜV-certificaat. Het geluidsmerk “P-IX” geeft de geluidsklasse aan: bijv. P-IX 8049/IB met geluidsklasse I en stromingsklasse B.

Gewicht 1.5 kg
Afmetingen Breedte 160 mm x Diepte 70 mm x Hoogte 333 mm.
Merk

Kleur

Chroom

Serie

Pure&Style

Temperatuurbegrenzing

Ja

Volumestroomklasse

7 liter / minuut

Maatwerk aanvraag