Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Wastafelmengkraan - Kludi Pure&Solid - 205mm

Eéngreeps, Chroom

Montage met één gat gesloten lift Straalregelaar M 18 x 1 Debiet 4,5 l / min bij 3 bar draaibare uitloop zonder afvoergarnituur flexibele aansluitingen G 3/8 Snel montagesysteem

129,-

(Incl. BTW)

Uitverkocht

Montage met één gat gesloten lift Straalregelaar M 18 x 1 Debiet 4,5 l / min bij 3 bar draaibare uitloop zonder afvoergarnituur flexibele aansluitingen G 3/8 Snel montagesysteem

Anderen Bekeken ook

SALE

Eéngreeps, Chroom

219,-

SALE

Inbouwunit

189,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

240mm

299,-

Kludi Pure&Solid wastafelmengkraan Chroom

Het klassieke, tijdloze design van de Kludi Pure&Solid wastafelmengkraan Chroom heeft een expressief karakter. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp is deze armatuur een indrukwekkend voorbeeld van vakmanschap, gemaakt volgens de hoogste productienormen. Het klassieke, tijdloze ontwerp past in de meeste inrichtingsstijlen, modern of conventioneel. Met ééngreepsmengkranen kunt u de temperatuur en het volume regelen met een enkele greep die met één hand wordt bediend. De andere hand is vrij om te controleren of het water uit de uitloop de juiste temperatuur heeft. De kraan beschikt over een gesloten hendel.

Beluchter

De Kludi Pure&Solid wastafelmengkraan Chroom beschikt over een beluchter (debietregelaar, straalregelaar, perlator) met een formaat van M 18,5×1, wat voor verschillende functies zorgt, zoals het voorkomen van spatten, het vormen van de waterstroom, het besparen van water en dus ook het verlagen van de energiekosten, het verminderen van kraangeluid, verhogen van de waterdruk, Zorg voor een lichte filtratie van vuil dankzij een kleine zeefplaat, en niet gewenste lucht binnenhoudt.

Debiet

Het debiet van deze Kludi Pure&Solid wastafelmengkraan Chroom is met een luchtdruk van 3 Bar, 4,5 liter per minuut. Hierdoor behoort de kraan tot doorstroomklasse Z, dit is de meest zuinige doorstroomklasse. Dit komt mede door de KLUDI ECO functie waarover de kraan beschikt, De in veel producten ingebouwde KLUDI Eco perlatoren kunnen het waterverbruik tot 40 % verminderen.

Montage

Deze Kludi Pure&Solid wastafelmengkraan Chroom is te monteren met een gat, en heeft een flexibele aansluiting van formaat G3/8. Ook beschikt de kraan over het snel montage systeem van KLUDI. De kraan heeft geen afvoergarnituur.

Afwerkingskwaliteit

Een interne KLUDI-richtlijn voor afwerkingen, met de bijbehorende fabrieksnormen, zorgt ervoor dat kranen een aantrekkelijke, hoogwaardige afwerking hebben, geproduceerd uit een gelaagde structuur van hoogwaardige materialen.

Gewicht 1.5 kg
Afmetingen Breedte 268 mm x Diepte 75 mm x Hoogte 345 mm.
Merk

Kleur

Chroom

Serie

Pure&Solid

Volumestroomklasse

4,5 liter / minuut

Maatwerk aanvraag