Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Wastafelmengkraan - Kludi Pure&Solid - 100mm

Zonder waste, Chroom

1-gatsmontage gesloten hendel keramische cartouche met heetwaterbegrenzing straalregelaar M 24 x 1 doorstroomhoeveelheid 7 l/min bij 3 bar zonder waste garnituur flexibele aansluitingen G 3/8 snelmontagesysteem uitloophoogte 100 mm

116,-

(Incl. BTW)

Beschikbaarheid: Op voorraad

1-gatsmontage gesloten hendel keramische cartouche met heetwaterbegrenzing straalregelaar M 24 x 1 doorstroomhoeveelheid 7 l/min bij 3 bar zonder waste garnituur flexibele aansluitingen G 3/8 snelmontagesysteem uitloophoogte 100 mm

Anderen Bekeken ook

SALE

Eéngreeps, Chroom

219,-

SALE

Inbouwunit

189,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

240mm

299,-

Kludi Pure&Solid wastafelmengkraan Chroom

De Kludi Pure&Solid wastafelmengkraan Chroom is een ééngreeps wastafelmengkraan, wat betekend dat de kraan warm en koud water mengt zodat de kraan de gewenste temperatuur bereikt. Met de strakke en klassieke chroom kleur, is de kraan in veel keukens of badkamers toepasbaar.

ECO-functie

De Kludi Pure&Solid wastafelmengkraan Chroom bevat een ECO-functie, Met speciale ECO-straalvormers reduceert de kraan het waterverbruik van hun mengkranen, zonder het comfort nadelig te beïnvloeden. De waterstraal blijft door luchtbijmenging optisch volledig en wordt de waterdoorlaat toch tot 40 procent gereduceerd.

Specificaties

De Kludi Pure&Solid wastafelmengkraan Chroom heeft een solide hendel, Met een hendel regel je zowel de watersterkte als -temperatuur. De Kludi Pure&Solid wastafelmengkraan Chroom bevat een keramische cartridge met een beperking van warm water wat gebruikt wordt om de stroom, de richting en de druk van het water onder controle te houden. Het keramisch materiaal kan lekkage voorkomen en bespaart water. De kraan beschikt over een debietregelaar met een formaat van M 24×1, oftewel een kraanbeluchter wat dient voor verschillende functies, zoals het voorkomen van spatten, het vormen van de waterstroom, het besparen van water en dus ook het verlagen van de energiekosten, het verminderen van kraangeluid, verhogen van de waterdruk, Zorg voor een lichte filtratie van vuil dankzij een kleine zeefplaat, en niet gewenste lucht binnenhoudt. De kraan heeft geen pop-up afval.

Doorstroomklasse

Het debiet van deze Kludi Pure&Solid wastafelmengkraan Chroom bedraagt 7 Liter per minuut bij 3 bar. Hierdoor behoort de kraan zich tot stroomklasse A, wat betekend dat er 7,0-8,7 liter water per minuut uit de kraan komt, volumestroomklasse A is na klasse Z, de meest besparende klasse uit de 6 verschillende volumestroomklasse’s.

Montage

De Kludi Pure&Solid wastafelmengkraan Chroom bevat een flexibele slang G3/8, dit heb je nodig voor de aansluiting van de kraan. Gebruik je de flexibele slang (binnendraad x buitendraad) 3/8″ x 3/8″ Deze waterslang gebruik je binnenshuis en loopt van bijvoorbeeld de stopkraan in je muur naar de kraan in je wasbak. De kraan is met een enkel gat gemonteerd.

Red Dot Award 2018

Kludi werkt al bijna 100 jaar in de ontwikkelingen en fabricage van hoogwaardige mengkranen voor badkamers en keukens. De KLUDI Pure & Style Eengreeps wastafelmengkraan ontvangt de internationaal gerenommeerde Red Dot Award 2018. De onderscheiding bevestigt de hoge normen van de serie zijn Design, functie en kwaliteit. Het ongecompliceerde en tegelijkertijd zachte ontwerptaal van de SoftEdge-ontwerpen verenigd functionele eigenschappen en creëert creatieve vrijheid.

Het assortiment kranen bij Sanisolid

Wij hebben ons assortiment kranen onderverdeeld in de volgende verschillende categorieën:

Naast de kranen kan je bij Sanisolid natuurlijk ook altijd terecht voor: badkamermeubelsdoucheswastafelsbaden en badkamer accessoires.

Gewicht 1.480 kg
Afmetingen Breedte 160 mm x Diepte 335 mm x Hoogte 70 mm.
Kleur

Chroom

Prijsgroep

3

Merk

Serie

831, Pure&Solid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wastafelmengkraan – Kludi Pure&Solid – 100mm” te beoordelen

Maatwerk aanvraag