Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Wastafelmengkraan - Kludi Pure&Easy - 60mm chroom

Zonder waste, Chroom

1-gatsmontage gesloten hendel keramische cartouche met heetwaterbegrenzing straalregelaar M 24 x 1 doorstroomhoeveelheid 7 l/min bij 3 bar zonder waste garnituur flexibele aansluitingen G 3/8 snelmontagesysteem uitloophoogte 60 mm

69,-

(Incl. BTW)

Uitverkocht

1-gatsmontage gesloten hendel keramische cartouche met heetwaterbegrenzing straalregelaar M 24 x 1 doorstroomhoeveelheid 7 l/min bij 3 bar zonder waste garnituur flexibele aansluitingen G 3/8 snelmontagesysteem uitloophoogte 60 mm

Anderen Bekeken ook

SALE

Eéngreeps, Chroom

219,-

SALE

Inbouwunit

189,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

240mm

299,-

Kludi Pure&Easy wastafelmengkraan 60mm Chroom

De Kludi Pure&Easy wastafelmengkraan 60mm Chroom beschikt over een mengkraan wat betekend dat de kraan warm en koud water mengt zodat de kraan de gewenste temperatuur bereikt. De kraan behoort tot de pure & easy serie.

Pure & easy

KLUDI Pure & Easy staat voor gereduceerd design dat perfect in moderne badkamerstijlen kan worden geïntegreerd. Deze veelzijdigheid maakt de kraanlijn zo populair, en terecht. Het samenspel van uitmuntend design. Perfecte werking en zorgvuldige productie tot en met het kleinste detail vormt de basis van de hoogste kwaliteit, waaraan alle KLUDI-kranen voldoen. Zo vindt het zijn meerwaarde in onze producten. Merkbelofte ‘Water in Perfection’ is een onmiskenbare uitdrukking.

Hendel

De Kludi Pure&Easy wastafelmengkraan 60mm Chroom heeft een solide hendel, Met een solide hendel regel je zowel de watersterkte als -temperatuur. Ook beschikt de kraan over een keramische patroon met heetwaterbegrenzer, wat voor beveiliging dient tegen verbranding aan heet water.

Debietregelaar

De Kludi Pure&Easy wastafelmengkraan 60mm Chroom beschikt over een debietregelaar (beluchter, straalregelaar, perlator) met een formaat van M 24×1, wat dient voor verschillende functies, zoals het voorkomen van spatten, het vormen van de waterstroom, het besparen van water en dus ook het verlagen van de energiekosten, het verminderen van kraangeluid, verhogen van de waterdruk, Zorg voor een lichte filtratie van vuil dankzij een kleine zeefplaat, en niet gewenste lucht binnenhoudt.

Volumestroomklasse

Het debiet van deze Kludi Pure&Easy wastafelmengkraan 60mm Chroom bedraagt 7 Liter per minuut bij 3 bar. Hierdoor behoort de kraan zich tot stroomklasse A, wat betekend dat er 7,0-8,7 liter water per minuut uit de kraan komt, volumestroomklasse A is na klasse Z, de meest besparende klasse uit de 6 verschillende volumestroomklasse ‘s.

Montage

De Kludi Pure&Easy wastafelmengkraan 60mm Chroom bevat een flexibele slang G3/8, dit heb je nodig voor de aansluiting van de kraan. Gebruik je de flexibele slang (binnendraad x buitendraad) 3/8″ x 3/8″ Deze waterslang gebruik je binnenshuis en loopt van bijvoorbeeld de stopkraan in je muur naar de kraan in je wasbak. Ook behoort er een snel montagesysteem bij de kraan. De kraan is te monteren met een gat.

Het assortiment kranen bij Sanisolid

Wij hebben ons assortiment kranen onderverdeeld in de volgende verschillende categorieën:

Naast de kranen kan je bij Sanisolid natuurlijk ook altijd terecht voor: badkamermeubelsdoucheswastafelsbaden en badkamer accessoires.

Gewicht 1.100 kg
Afmetingen Breedte 160 mm x Diepte 330 mm x Hoogte 75 mm.
Serie

830, Pure&Easy

Prijsgroep

3

Merk

Kleur

Chroom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wastafelmengkraan – Kludi Pure&Easy – 60mm chroom” te beoordelen

Maatwerk aanvraag