Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Wastafelmengkraan - Kludi Pure&Easy - 205mm

Zonder waste, Chroom

1-gatsmontage gesloten hendel keramische cartouche met heetwaterbegrenzing straalregelaar M 18 x 1 doorstroomhoeveelheid 5 l/min bij 3 bar draaibare uitloop zonder waste garnituur flexibele aansluitingen G 3/8 snelmontagesysteem uitloophoogte 205 mm

138,-

(Incl. BTW)

Uitverkocht

1-gatsmontage gesloten hendel keramische cartouche met heetwaterbegrenzing straalregelaar M 18 x 1 doorstroomhoeveelheid 5 l/min bij 3 bar draaibare uitloop zonder waste garnituur flexibele aansluitingen G 3/8 snelmontagesysteem uitloophoogte 205 mm

Anderen Bekeken ook

SALE

Eéngreeps, Chroom

219,-

SALE

Inbouwunit

189,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

240mm

299,-

Kludi Pure&Easy wastafelmengkraan 205mm Chroom

De Kludi Pure&Easy wastafelmengkraan 205mm Chroom, behoort tot de Kludi pure & easy serie. Een wastafelmengkraan is een kraan die warm en koud water mengt zodat de kraan de gewenste temperatuur bereikt. De kraan bevat een gesloten hendel.

Pure & Easy

KLUDI Pure & Easy staat voor gereduceerd design dat perfect in moderne badkamerstijlen kan worden geïntegreerd. Deze veelzijdigheid maakt de kraanlijn zo populair, en terecht. Het samenspel van uitmuntend design. Perfecte werking en zorgvuldige productie tot en met het kleinste detail vormt de basis van de hoogste kwaliteit, waaraan alle KLUDI-kranen voldoen. Zo vindt het zijn meerwaarde in onze producten. Merkbelofte ‘Water in Perfection’ is een onmiskenbare uitdrukking.

Straalregelaar

De Kludi Pure&Easy wastafelmengkraan 205mm Chroom beschikt over een straalregelaar met een formaat van M 18×1, oftewel een kraanbeluchter wat dient voor verschillende functies, zoals het voorkomen van spatten, het vormen van de waterstroom, het besparen van water en dus ook het verlagen van de energiekosten, het verminderen van kraangeluid, verhogen van de waterdruk, Zorg voor een lichte filtratie van vuil dankzij een kleine zeefplaat, en niet gewenste lucht binnenhoudt.

Doorstroomklasse

Het debiet van deze Kludi Pure&Easy wastafelmengkraan 205mm Chroom bedraagt 4,5 Liter per minuut bij 3 bar. Hierdoor behoort de kraan zich tot stroomklasse Z, wat de meest besparende stroomklasse is.

Draaibare uitloop

De Kludi Pure&Easy wastafelmengkraan 205mm Chroom bevat ook een draaibare uitloop, wat inhoudt dat de kraan kan draaien. Draaibare uitlopen kunnen praktisch zijn, bijvoorbeeld in de keuken als je een grote pan, vaas of emmer wil vullen. De kraan bevat geen afvoergarnituur.

Montage

De Kludi Pure&Easy wastafelmengkraan 205mm Chroom bevat een flexibele slang G3/8, dit heb je nodig voor de aansluiting van de kraan. Gebruik je de flexibele slang (binnendraad x buitendraad) 3/8″ x 3/8″ Deze waterslang gebruik je binnenshuis en loopt van bijvoorbeeld de stopkraan in je muur naar de kraan in je wasbak. De kraan is te monteren met een gat.

Het assortiment kranen bij Sanisolid

Wij hebben ons assortiment kranen onderverdeeld in de volgende verschillende categorieën:

Naast de kranen kan je bij Sanisolid natuurlijk ook altijd terecht voor: badkamermeubelsdoucheswastafelsbaden en badkamer accessoires.

Gewicht 1.440 kg
Afmetingen Breedte 265 mm x Diepte 345 mm x Hoogte 70 mm.
Serie

830, Pure&Easy

Prijsgroep

3

Kleur

Chroom

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wastafelmengkraan – Kludi Pure&Easy – 205mm” te beoordelen

Maatwerk aanvraag