Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Wastafelmengkraan - Kludi Pure&Easy - 100mm

Eéngreeps, Chroom

Keramische patroon met heetwaterbegrenzer Straalregelaar M 24 x 1 Debiet 7 l / min bij 3 bar zonder afvoergarnituur flexibele aansluitingen G 3/8 Snel montagesysteem

86,-

(Incl. BTW)

Beschikbaarheid: Op voorraad

Keramische patroon met heetwaterbegrenzer Straalregelaar M 24 x 1 Debiet 7 l / min bij 3 bar zonder afvoergarnituur flexibele aansluitingen G 3/8 Snel montagesysteem

Anderen Bekeken ook

SALE

Eéngreeps, Chroom

219,-

SALE

Inbouwunit

189,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

240mm

299,-

Kludi Pure&Easy wastafelmengkraan Chroom

De Kludi Pure&Easy wastafelmengkraan Chroom staat voor gereduceerd design, dat zich perfect laat integreren in moderne badkamerinrichtingen. Deze veelzijdigheid maakt deze kranenlijn terecht zo populair. Met ééngreepsmengkranen kunt u de temperatuur en het volume regelen met een enkele greep die met één hand wordt bediend. De andere hand is vrij om te controleren of het water uit de uitloop de juiste temperatuur heeft. De kraan beschikt over een gesloten hendel.

Debiet

Het debiet van deze Kludi Pure&Easy wastafelmengkraan Chroom ligt bij een luchtdruk van 3 bar op 7 Liter per minuut, hierdoor behoort de kraan zich tot doorstroomklasse A, wat na doorstroomklasse Z de meest zuinige klasse is. Dit komt mede door de KLUDI ECO functie waarover de kraan beschikt, De in veel producten ingebouwde KLUDI Eco perlatoren kunnen het waterverbruik tot 40 % verminderen.

Heetwaterbegrenzer

In merkkranen zijn eengreepsmengkranen en thermostatische eengreepsmengkranen over het algemeen uitgerust met instelbare warmwaterafsluiters, die de maximale temperatuur begrenzen en verbranding voorkomen. En hierdoor gevaarlijke situaties kunnen voorkomen.

Straalregelaar

De Kludi Pure&Easy wastafelmengkraan Chroom beschikt over een debietregelaar (beluchter, straalregelaar, perlator) met een S-pointer, formaat van M 24×1, Een beluchter is een sproeier aan de uitloop van de kraan. De straalregelaar verbreedt en richt de waterstraal. De juiste afdichtingen beveiligen de kraan tegen ongewenst waterverlies. Druppelende kranen moeten daarom zo snel mogelijk worden gerepareerd of vervangen om waterverlies en kalkvlekken te voorkomen.

Montage

De KLUDI Steel wordt gemonteerd met een gat, de kraan heeft een flexibele aansluiting van formaat G3/8, en beschikt over het snel montagesysteem van KLUDI. De kraan beschikt niet over een afvoergarnituur.

Installatiegemak

Merkproducten herkent u aan het gemak en de snelheid van de installatie. Over het algemeen zijn ze klaar voor installatie, d.w.z. dat alle onderdelen zoveel mogelijk voorgemonteerd zijn. Kranen die moeilijker te installeren zijn, worden geleverd met installatie- en bedieningsinstructies die gemakkelijk te begrijpen en zelfverklarend zijn.

Certificering

Alle KLUDI-mengkranen zijn onderworpen aan een reeks nationale en internationale normen en voorschriften. Zo zijn er bijvoorbeeld geluidsisolatie-eisen zoals vastgelegd in DIN 4109 (geluidsisolatie in gebouwen) voor flatgebouwen en ziekenhuizen. Mengkranen worden over het algemeen in twee geluidsklassen ingedeeld: geluidsklasse I (< 20 dB) komt overeen met het volume van uw eigen ademhaling, terwijl geluidsklasse II (< 30 dB) ongeveer overeenkomt met het volume van een computerventilator. Fabrikanten kunnen ook talrijke niet-verplichte productcertificeringen en kwaliteitskeurmerken verkrijgen.

Om er zeker van te zijn dat een mengkraan voldoende veiligheid en kwaliteit biedt, voldoet de Kludi Pure&Easy wastafelmengkraan Chroom aan de vereiste certificaten en keurmerken, zoals het DVGW-keurmerk en het TÜV-certificaat. Het geluidsmerk “P-IX” geeft de geluidsklasse aan: bijv. P-IX 8049/IB met geluidsklasse I en stromingsklasse B.

Gewicht 1.4 kg
Afmetingen Breedte 160 mm x Diepte 70 mm x Hoogte 335 mm.
Merk

Kleur

Chroom

Serie

Pure&Easy

Volumestroomklasse

7 liter / minuut

Maatwerk aanvraag