Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Wastafelmengkraan - Kludi Bozz - 100mm - mat zwart

Zonder waste

1-gatsmontage
doorstroomhoeveelheid 5 l/min bij 3 bar
s-pointer Caché verstelbare straalregelaar
M18,5 x 1
keramische cartouche
met heetwaterbegrenzing
flexibele aansluitingen G 3/8
snelmontagesysteem
zonder waste garnituur
uitloophoogte 100 mm

164,-

(Incl. BTW)

Beschikbaarheid: Op voorraad

1-gatsmontage
doorstroomhoeveelheid 5 l/min bij 3 bar
s-pointer Caché verstelbare straalregelaar
M18,5 x 1
keramische cartouche
met heetwaterbegrenzing
flexibele aansluitingen G 3/8
snelmontagesysteem
zonder waste garnituur
uitloophoogte 100 mm

Anderen Bekeken ook

SALE

Eéngreeps, Chroom

219,-

SALE

Inbouwunit

189,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

240mm

299,-

Kludi Bozz wastafelmengkraan 100mm Mat Zwart

De Kludi Bozz wastafelmengkraan 100mm Mat Zwart, mengt warm en koud water totdat het een gewenst temperatuur bereikt. Deze kraan heeft een gesloten hendel, waardoor hij met een hand te bedienen is.

ECO

Deze Kludi Bozz wastafelmengkraan 100mm Mat Zwart beschikt over De in veel producten ingebouwde KLUDI Eco perlatoren kunnen het waterverbruik tot 40 % verminderen.

S-pointer

Wastafels en kranen gaan niet altijd functioneel samen. Hoe kunt u ervoor zorgen dat de waterstraal van de kraan daarheen wordt gericht waar hij het minst spat? De KLUDI-oplossing: de s-pointer-straalregelaar kan met een vingerbeweging precies worden ingesteld – bij de montage van de Kludi Bozz wastafelmengkraan 100mm Mat Zwart kunt u individueel bepalen waar de straal gericht wordt.

Beluchter

De Kludi Bozz wastafelmengkraan 100mm Mat Zwart beschikt over een beluchter (debietregelaar, straalregelaar, perlator) met een formaat van M 18,5×1, wat voor verschillende functies zorgt, zoals het voorkomen van spatten, het vormen van de waterstroom, het besparen van water en dus ook het verlagen van de energiekosten, het verminderen van kraangeluid, verhogen van de waterdruk, Zorg voor een lichte filtratie van vuil dankzij een kleine zeefplaat, en niet gewenste lucht binnenhoudt.

Debiet

Het debiet van deze Kludi Bozz wastafelmengkraan 100mm Mat Zwart ligt op 5 Liter water per minuut bij een luchtdruk van 3 bar. Hierdoor behoort de kraan zich tot doorstroomklasse Z (waterbesparend), dit is de meest zuinige klasse uit de totale zes doorstroomklassen. Dit komt mede door de KLUDI ECO functie waar de kraan over beschikt.

Heetwaterbegrenzer

In merkkranen zijn eengreepsmengkranen en thermostatische eengreepsmengkranen over het algemeen uitgerust met instelbare warmwaterafsluiters, die de maximale temperatuur begrenzen en verbranding voorkomen. En hierdoor gevaarlijke situaties kunnen voorkomen.

Aansluiting:

De Kludi Bozz wastafelmengkraan 100mm Mat Zwart wordt gemonteerd via een gat, met een flexibele aansluiting van formaat G3/8. De kraan beschikt over het snel montagesysteem van KLUDI.

Certificeringen

Alle KLUDI-mengkranen zijn onderworpen aan een reeks nationale en internationale normen en voorschriften. Zo zijn er bijvoorbeeld geluidsisolatie-eisen zoals vastgelegd in DIN 4109 (geluidsisolatie in gebouwen) voor flatgebouwen en ziekenhuizen. Mengkranen worden over het algemeen in twee geluidsklassen ingedeeld: geluidsklasse I (< 20 dB) komt overeen met het volume van uw eigen ademhaling, terwijl geluidsklasse II (< 30 dB) ongeveer overeenkomt met het volume van een computerventilator. Fabrikanten kunnen ook talrijke niet-verplichte productcertificeringen en kwaliteitskeurmerken verkrijgen.

Om er zeker van te zijn dat een mengkraan voldoende veiligheid en kwaliteit biedt, voldoet de Kludi Bozz wastafelmengkraan 100mm Mat Zwart aan de vereiste certificaten en keurmerken,zoals het DVGW-keurmerk en het TÜV-certificaat. Het geluidsmerk “P-IX” geeft de geluidsklasse aan: bijv. P-IX 8049/IB met geluidsklasse I en stromingsklasse B.

Het assortiment kranen bij Sanisolid

Wij hebben ons assortiment kranen onderverdeeld in de volgende verschillende categorieën:

Naast de kranen kan je bij Sanisolid natuurlijk ook altijd terecht voor: badkamermeubelsdoucheswastafelsbaden en badkamer accessoires.

Gewicht 1.510 kg
Afmetingen Breedte 180 mm x Diepte 440 mm x Hoogte 76 mm.
Kleur

Mat Zwart

Merk

Prijsgroep

1

Serie

811, Bozz

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wastafelmengkraan – Kludi Bozz – 100mm – mat zwart” te beoordelen

Maatwerk aanvraag