Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Waskom

Filter

Subcategorieën
Merk
Kleur
Meer kleuren ▼
Materiaal
Aantal wasbakken
Aantal kraangaten
Aantal lades
Vorm
Meer ▼
Volumestroomklasse
Meer ▼
Breedte
mm
mm
Hoogte
mm
mm
Lengte
mm
mm
Prijs
,-
,-

Toont alle 11 resultaten

 • SALE

  Opbouw waskom, 600mm breed

  279,-
 • SALE

  Opbouw waskom, 500mm breed

  199,-
 • SALE

  Opbouw waskom, 300mm breed

  224,-
 • SALE

  Opbouw waskom 500mm breed

  279,-
 • SALE

  Opbouw waskom, 430mm breed

  199,-
 • SALE

  Opbouw waskom, 590mm breed

  179,-
 • SALE

  Opbouw waskom, 500mm breed

  199,-
 • SALE

  Opbouw waskom, 400mm breed

  219,-
 • SALE

  Opbouw waskom, 350mm breed

  184,-
 • SALE

  Opbouw waskom, 600mm breed

  259,-

Solid Surface waskom

Bij vrijwel iedere sfeerimpressie van een luxe badkamer kom je tegenwoordig een waskom tegen. Ze geven de rust en luxe weer van een wellness weer wat veel mensen tegenwoordig ook terug willen laten komen in hun badkamer.

Verschillende vormen

Waskommen zijn er in verschillende vormen. Meestal zie je dat ronde vormen populair zijn waardoor wij ook een serie ronde waskommen in ons assortiment hebben opgenomen. Voordeel van een ronde vorm is dat er geen naden in zitten waar vuil in kan gaan zitten. Daardoor zijn ze dus hygiënischer. Daarnaast zorgt een ronde waskom vaak voor een mooi contrasterend beeld wanneer de badkamer voorzien is van strakke en scherpe hoeken.

Hou je van symmetrie van hebben we ook voor jou een passende oplossing, namelijk de rechthoekige waskom. De ultra strakke lijnen zorgen werkelijk voor een prachtig lijnenspel in combinatie met de juiste elementen rondom de waskom zoals bijvoorbeeld het meubel, de spiegel of andere badkamer accessoires.

opbergruimte

Een belangrijk voordeel van solid surface waskommen is dat ze ruimte bieden voor extra opbergruimte. Een wastafel wordt in een badkamermeubel geplaatst waardoor je de ruimte, gelijk aan de diepte van de wastafel, kwijt bent in het kastje van je meubel. Een waskom wordt op het meubel geplaatst waardoor je de volledige ruimte in het meubel kan benutten.

Kies de juiste kraan

Het is belangrijk om een juiste kraan te kiezen bij je waskom. Kies er bij een opbouw kraan voor dat de lengte van de kraan voldoende is om comfortabel gebruik van te maken. Vaak zie je in badkamers met een wastafel een kleinere praktische kraan. Deze kraan zal helaas te laag zijn bij een solid surface waskom omdat deze natuurlijk op het blad gemonteerd wordt.

Het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een inbouwkraan, let hier uiteraard ook op de hoogte van de kraan ten opzichte van de waskom. Daarnaast is het ook belangrijk dat je uitrekent hoe lang de kraan moet zijn. Als de kraan te kort is zal het water bij het wassen van je handen achter de waskom vallen en bij een te lange kraan natuurlijk voor de waskom.

Solid Surface

Onze waskommen zijn gemaakt van het geweldige materiaal Solid Surface. Dit unieke materiaal kent vele voordelen. Doordat het materiaal geen poriën heeft, is het zeer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Dure schoonmaakmiddelen zijn daarom niet nodig. Het meeste vuil kun je gemakkelijk wegvegen met een vochtige doek. Uiteraard biedt het materiaal nog meer voordelen. We noemen de belangrijkste:

Massief en sterk

Solid Surface is massief en oersterk. Door de unieke eigenschappen kan het tegen een stootje!

Het heeft een naadloze afwerking

Door de vrijwel onzichtbare strakke lijmnaden ontstaat er optisch een naadloos geheel. Super strak én hygiënisch

Niet poreus en daarom hygiënisch

Het materiaal is glad van structuur en heeft geen poriën. Daarom is het zeer hygiënisch.

Gemakkelijk schoon te maken

Door de niet poreuze structuur is het materiaal makkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Duurzaam

Solid Surface is tijdloos in uitstraling. Wit is én blijft de basis in de meeste badkamers. Jarenlang genieten dus! Daarnaast kun je het ook recyclen voor hergebruik.

Zeer lange levensduur

Solid Surface waskommen gaan zeer lang mee! Het materiaal is zeer sterk en behoudt zijn kleur. Eventuele kleine beschadigingen zijn gemakkelijk weg te werken.