Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Fonteinset toilet

Filter

Subcategorieën
Merk
Kleur
Meer kleuren ▼
Materiaal
Aantal wasbakken
Aantal kraangaten
Aantal lades
Vorm
Meer ▼
Volumestroomklasse
Meer ▼
Breedte
mm
mm
Hoogte
mm
mm
Lengte
mm
mm
Prijs
,-
,-

Toont alle 5 resultaten

  • SALE

    Fontein, 365mm breed

    260,-

Fonteinset toilet

Een wastafel met kraan voor de toiletruimte wordt ook wel een fontein genoemd. Het verschil tussen een ‘normale’ wastafel is dat een fontein een stuk kleiner is. Reden hiervoor is dat de toiletruimte vaak al kleiner is en je geen plek hebt voor een grote wastafel waardoor je de ruimte dus zo efficiënt mogelijk in moet delen.

Design

In een ingetogen kleine ruimte zoals het toilet is het lastig om ergens de nadruk op te leggen. Met het juiste fonteinset toilet zorg je ervoor dat deze ingetogen ruimte toch een stijlvolle uitstraling krijgt.

Met een strak design zorg je dat je met minimale ruimteverspilling het maximale gebruiksgemak ervaart. Het fonteinset toilet hoeft geen onnodige hoeken en randen te hebben maar moet er wel stijlvol uitzien.

Hygiëne

Hygiëne is een zeer belangrijk punt in de toilet ruimte. Je wil dat iedereen die gebruik maakt van je toilet ook direct zijn of haar handen kan wassen. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat het fontein zelf schoon is en dat is met onze Solid Surface fonteinsets.

Solid Surface betekent letterlijk vertaald ‘Solide oppervlakte’. Het is een verzamelnaam voor oppervlaktematerialen die gemaakt zijn van een mix van acryl -en/of polyester met minerale vulstoffen en harsen. Het duurzame materiaal behoort tot de composieten. Het heeft de uitstraling van steen maar voelt tegelijkertijd zacht en niet koud aan.

De voordelen van Solid Surface

Het unieke materiaal kent vele voordelen. Doordat het materiaal geen poriën heeft, is het zeer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Dure schoonmaakmiddelen zijn daarom niet nodig. Het meeste vuil kun je gemakkelijk wegvegen met een vochtige doek. Uiteraard biedt het materiaal nog meer voordelen. We noemen de belangrijkste:

Massief en sterk

Solid Surface is massief en oersterk. Door de unieke eigenschappen kan het tegen een stootje!

Het heeft een naadloze afwerking

Door de vrijwel onzichtbare strakke lijmnaden ontstaat er optisch een naadloos geheel. Super strak én hygiënisch

Niet poreus en daarom hygiënisch

Het materiaal is glad van structuur en heeft geen poriën. Daarom is het zeer hygiënisch.

Gemakkelijk schoon te maken

Door de niet poreuze structuur is het materiaal makkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Duurzaam

Solid Surface is tijdloos in uitstraling. Wit is én blijft de basis in de meeste badkamers. Jarenlang genieten dus! Daarnaast kun je het ook recyclen voor hergebruik.

Zeer lange levensduur

Solid Surface gaat zeer lang mee! Het materiaal is zeer sterk en behoudt zijn kleur. Eventuele kleine beschadigingen zijn gemakkelijk weg te werken.