Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Enkele wastafel

Filter

Subcategorieën
Merk
Kleur
Meer kleuren ▼
Materiaal
Aantal wasbakken
Aantal kraangaten
Aantal lades
Vorm
Meer ▼
Volumestroomklasse
Meer ▼
Breedte
mm
mm
Breedte
mm
mm
Breedte
mm
mm
Breedte
,-
,-
 • SALE

  700mm breed

  344,-
 • SALE

  702mm breed

  280,-
 • SALE

  Opbouw waskom, 400mm breed

  219,-
 • SALE

  1200mm breed

  440,-
 • SALE

  Opbouw waskom, 600mm breed

  279,-
 • SALE

  Opbouw waskom, 500mm breed

  199,-
 • SALE

  1232mm breed

  360,-
 • SALE

  Opbouw waskom, 350mm breed

  184,-
 • SALE

  Opbouw waskom, 300mm breed

  224,-

De mooiste enkele wastafels van Solid Surface

Ben je op zoek naar een nieuwe enkele wastafel voor in je nieuwe badkamer of voor op het toilet? Kies dan voor een mooie Solid Surface wastafel van Sanisolid.com. We gaan je hieronder wat meer uitleg geven over de verschillende keuzes, ons assortiment en natuurlijk over het materiaal Solid Surface.

Verschillende enkele wastafels

Allereerst moet je natuurlijk iets van vergelijkingsmateriaal hebben gezien om te kunnen zeggen wat je mooi of handig vindt. We hebben enkele wastafels, dubbele wastafels, vrijstaande wastafels en waskommen. Daarnaast heb je de keuze uit een kleine wastafel of een wat grotere wastafel.

Heb je ons assortiment inmiddels al bekeken? Dan heb je de zwarte wasbak misschien ook al wel gezien. De zwarte enkele wastafel is wellicht perfect als je houdt van de industriële look.

Alle wastafels van Sanisolid zijn gemaakt van Solid Surface. Solid surface is het meest hygiënische materiaal en is kras- en slijtvast. Wat ons betreft het perfecte materiaal voor jouw enkele Solid Surface wastafel!

Bepaal de juiste stijl 

De stijl van jouw badkamer is leidend in de zoektocht naar een bijpassende wastafel. Welke stijl heeft je badkamer nu of gaat jouw badkamer krijgen? In een moderne badkamer past een vierkante wasbak perfect of ga voor de hippe waskom op je moderne badkamermeubel! Ben je op zoek naar een ronde waskom? Deze sluit mooi aan op de landelijke badkamerstijl. Let op dat je ook de juiste bijpassende wastafelkraan uitzoekt. De trend van dit moment: een inbouw wastafelkraan!

De optimale wastafelhoogte

De optimale wastafelhoogte is afhankelijk van je lengte. Je wilt natuurlijk wel een prettige werkhoogte hebben en niet continu last van je rug krijgen. Gemiddeld wordt een wastafel op een hoogte tussen 70 – 90 cm geplaatst, gemeten vanaf het diepste punt in de wasbak tot aan de grond. Bekijk wat jij zelf een prettige hoogte vindt maar plaats de enkele wastafel zeker niet te laag om rugproblemen te voorkomen.

Solid Surface

De wasbakken in onze badmeubels zijn gemaakt van het innovatieve materiaal Solid Surface. Dit unieke materiaal kent vele voordelen. Doordat het materiaal geen poriën heeft, is het zeer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Dure schoonmaakmiddelen zijn daarom niet nodig. Het meeste vuil kun je gemakkelijk wegvegen met een vochtige doek. Uiteraard biedt het materiaal nog meer voordelen. We noemen de belangrijkste:

Massief en sterk

Solid Surface is massief en oersterk. Door de unieke eigenschappen kan het tegen een stootje!

Het heeft een naadloze afwerking

Door de vrijwel onzichtbare strakke lijmnaden ontstaat er optisch een naadloos geheel. Super strak én hygiënisch

Niet poreus en daarom hygiënisch

Het materiaal is glad van structuur en heeft geen poriën. Daarom is het zeer hygiënisch.

Gemakkelijk schoon te maken

Door de niet poreuze structuur is het materiaal makkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Duurzaam

Solid Surface is tijdloos in uitstraling. Wit is én blijft de basis in de meeste badkamers. Jarenlang genieten dus! Daarnaast kun je het ook recyclen voor hergebruik.

Zeer lange levensduur

Solid Surface gaat zeer lang mee! Het materiaal is zeer sterk en behoudt zijn kleur. Eventuele kleine beschadigingen zijn gemakkelijk weg te werken.