Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Dubbele wastafel

Filter

Subcategorieën
Merk
Kleur
Meer kleuren ▼
Materiaal
Aantal wasbakken
Aantal kraangaten
Aantal lades
Vorm
Meer ▼
Volumestroomklasse
Meer ▼
Breedte
mm
mm
Hoogte
mm
mm
Lengte
mm
mm
Prijs
,-
,-
  • SALE

    1604mm breed

    680,-

Dubbele wastafel

Een dubbele wastafel is ideaal voor koppels en gezinnen. Het is natuurlijk wel prettig dat je meteen gebruik kan maken van de wastafel en dat kan met een dubbele wastafel.

Vooral in de ochtend kan het nog weleens druk zijn op de badkamer en voor de wastafel. Tanden poetsen, wassen, haren fatsoeneren, opmaken zijn toch allemaal handelingen die we graag aan de wastafel en voor de spiegel uitvoeren.Met meerdere personen kan dit nogal chaotisch zijn omdat je uiteindelijk niet te laat wil vertrekken.

Uiteraard is een chaotische start van de dag voor niemand prettig, voorkom dit dus met een dubbele wastafel. Gebruikt je partner of een ander gezinslid één van de wasbakken dan kan jij de andere wasbak gebruiken, wel zo rustgevend in de ochtend toch?

Enkele of dubbele wasbak

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om dubbele wastafels. Zo kan je ervoor kiezen om twee losse wastafels of waskommen te kiezen of je kiest één grote wasbak met twee kranen.

Het is belangrijk om te weten dat twee losse bakken of waskommen ook 2 afvoermogelijkheden nodig hebben. Deze kan je echter wel koppelen met een speciale Y koppeling. Kies je voor één grote wasbak dan heb je maar ook maar één afvoer nodig. Let er natuurlijk wel op dat je twee wateraansluitingen nodig hebt voor de kranen.

Stijl

Dubbele wastafels zijn er in veel verschillende soorten en maten. Afhankelijk van de stijl in de badkamer adviseren wij een passende wastafel te kiezen. Zorg er ook voor dat je altijd passende kranen uitzoekt zodat het 1 mooi geheel wordt. Kijk eens bij onze inbouw kranen en opbouw kranen om zo je dubbele wastafel compleet te maken.

Kraangaten

Hou ook rekening met de hoeveelheid kraangaten die je nodig hebt. Als je voor inbouwkranen kiest heb je uiteraard geen kraangaten in je wasbak nodig. Kies je voor opbouwkranen met je er rekening mee houden hoe groot de gaten moeten zijn en waar je ze plaatst.  Het meest voor de hand liggende is in het midden van de wasbak zodat het water niet naast de bak spat.

Badmeubel

Naast een wastafel kan je er ook voor kiezen voor een compleet badmeubel. Het verschil tussen een wastafel en badmeubel is dat het badmeubel een compleet set is van wastafel en de kastruimte die eronder zit. Dit is op gebied van stijl en afwerking altijd perfect op elkaar afgestemd waardoor het een bepaalde mate van gemak brengt voor de geïnteresseerde.

Solid Surface

Onze dubbele wastafels zijn gemaakt van het innovatieve materiaal Solid Surface. Dit unieke materiaal kent vele voordelen. Doordat het materiaal geen poriën heeft, is het zeer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Dure schoonmaakmiddelen zijn daarom niet nodig. Het meeste vuil kun je gemakkelijk wegvegen met een vochtige doek. Uiteraard biedt het materiaal nog meer voordelen. We noemen de belangrijkste:

Massief en sterk

Solid Surface is massief en oersterk. Door de unieke eigenschappen kan het tegen een stootje!

Het heeft een naadloze afwerking

Door de vrijwel onzichtbare strakke lijmnaden ontstaat er optisch een naadloos geheel. Super strak én hygiënisch

Niet poreus en daarom hygiënisch

Het materiaal is glad van structuur en heeft geen poriën. Daarom is het zeer hygiënisch.

Gemakkelijk schoon te maken

Door de niet poreuze structuur is het materiaal makkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Duurzaam

Solid Surface is tijdloos in uitstraling. Wit is én blijft de basis in de meeste badkamers. Jarenlang genieten dus! Daarnaast kun je het ook recyclen voor hergebruik.

Zeer lange levensduur

Solid Surface gaat zeer lang mee! Het materiaal is zeer sterk en behoudt zijn kleur. Eventuele kleine beschadigingen zijn gemakkelijk weg te werken.