Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Wastafel - Solid Surface Abzu - mat wit

700mm breed

De Sanisolid Abzu wastafel mat wit is 700 mm breed en is enkel verkrijgbaar in de kleur Mat Wit. De wastafel heeft een moderne uitstraling dankzij de toevoeging van een matte finish.

344,-

(Incl. BTW)

Beschikbaarheid: Op voorraad

De Sanisolid Abzu wastafel mat wit is 700 mm breed en is enkel verkrijgbaar in de kleur Mat Wit. De wastafel heeft een moderne uitstraling dankzij de toevoeging van een matte finish.

Anderen Bekeken ook

SALE

1 1/4 x 32mm

49,-

SALE

1 1/4 x 32mm

58,-

SALE

800mm breed

520,-

SALE

Mat wit, 450mm breed

760,-

Sanisolid Abzu wastafel Mat Wit

De Sanisolid Abzu wastafel mat wit is 700 mm breed en is enkel verkrijgbaar in de kleur Mat Wit. De wastafel heeft een moderne uitstraling dankzij de toevoeging van een matte finish. Een kraan mag natuurlijk niet ontbreken en de Kludi Bozz kraan geeft een unieke uitstraling dankzij de contrasterende zwarte kleur. Dankzij de inkeping aan de onderkant van de wastafel kunt u handdoeken netjes opbergen en geeft dit een verzorgde look. De Sansolid Abzu wastafel mat wit is met de 700 mm breedte de breedste wastafel van deze serie. Heeft u voorkeur voor een kleiner formaat? Kijk dan eens naar de Trevi en Simson wastafels, deze hebben dezelfde uitstraling.

Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op via info@sanisolid.com.

Specificaties wastafel

  • Hoogte: 200 mm
  • Diepte: 400 mm
  • Breedte: 700 mm
  • Kleur: mat wit
  • Materiaal: Solid Surface
  • Exclusief: kraan

Solid Surface

Sanisolid is expert in Solid Surface badkamermeubelen. Solid Surface is een oersterke oplossing in een tijdloze witte kleur. Het is een duurzaam materiaal en is te recyclen. Het massieve sterke materiaal gaat jarenlang mee en verkleurt niet. Het is niet poreus waardoor er geen bacteriën in de poriën kan gaat zitten. Hierdoor is het makkelijk schoon te maken en hygiënisch.

Afmetingen Breedte 700 mm x Diepte 400 mm x Hoogte 200 mm.
Kleur

Mat Wit

Materiaal

Merk

Breedte in cm

70

Vorm

Rechthoek

Aantal wasbakken

1

Aantal kraangaten

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wastafel – Solid Surface Abzu – mat wit” te beoordelen

Maatwerk aanvraag