Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Verzenden

Afhankelijk van het soort product wordt de verzendmethode aangepast. Een badkamerkraan is eenmaal eenvoudiger te versturen is dan een vrijstaand bad. Wij hebben afspraken gemaakt met verschillende gerenommeerde transportpartijen. Kleine bestellingen zullen gewoon per pakketdienst afgeleverd worden terwijl er voor grote bestellingen een afspraak voor aflevering gemaakt wordt. 

Sanisolid Osiris wastafel Opbouw waskom 430 mm breed - mat wit - Sfeer 2 - snel te verzenden

Kleine pakketten

Voor kleinere pakketten maken wij gebruik van de bekende pakketdiensten die de bestelling aan de deur af zullen leveren. Wij streven er naar om de bestelde producten de volgende werkdag te kunnen leveren al kan het zijn dat dit niet lukt. Vandaar dat wij een levertijd van twee werkdagen aanhouden. Op moment van verzending ontvang je van ons een track & trace code waarmee de bestelling gevolgd kan worden.

Sanisolid Sirona bad 1675 mm breed - mat wit - Sfeer 1

Verzenden van grote producten

Wij gebruiken voor de leveringen van grote bestelling zoals bijvoorbeeld een vrijstaand bad vaste transporteurs waar wij al geruime tijd een professionele samenwerking mee hebben.  Wij zullen op voorhand contact met de klant opnemen om een leverafspraak in te plannen zodat we zeker weten dan de klant thuis is om de bestelling in ontvangst te kunnen nemen. 

Levertijden en verzendkosten

Alle bestellingen boven de  € 250,- worden door ons gratis verstuurd. Als jouw bestelling lager is dan € 250,- worden de volgende kosten in rekening gebracht:

BestemmingLevertijdVerzendkosten
 Nederland 1-2 werkdagen € 7,95
 België 2-3 werkdagen € 17,50