Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Thermostaat douchemengkraan - Kludi Bozz - zwart

150mm

Temperatuur keuzehendel met warmwatervergrendeling 38°C met optionele temperatuurbegrenzing bij 43°C met afsluiter S-connectoren intrinsiek veilig tegen terugstroming vuilvangers Doucheafvoer G 1/2 P-IX 8049 / IB

279,-

(Incl. BTW)

Uitverkocht

Temperatuur keuzehendel met warmwatervergrendeling 38°C met optionele temperatuurbegrenzing bij 43°C met afsluiter S-connectoren intrinsiek veilig tegen terugstroming vuilvangers Doucheafvoer G 1/2 P-IX 8049 / IB

Anderen Bekeken ook

SALE

Eéngreeps, Chroom

219,-

SALE

Inbouwunit

189,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

240mm

299,-

Kludi Bozz Thermostaat douchemengkraan Zwart

Afgeleid van de eeuwenoude waterpomp en formeel doorontwikkeld, belichaamt KLUDI BOZZ het archetype van alle kranen. De Kludi Bozz Thermostaat douchemengkraan Zwart zorgt ervoor dat doormiddel van het mengen van warm en koud water, het water tijdens het douchen de gewenste temperatuur bereikt.

Warmwatervergrendeling

De Kludi Bozz Thermostaat douchemengkraan Zwart beschikt over een warmwatervergrendeling bij 38°C met een temperatuur keuzehendel. Ook is er een optionele temperatuurbegrenzing bij 43°C. Hierdoor is de douchemengkraan veilig tegen verbranding, maar toch makkelijk te bedienen. En word u nooit verrast door te warm water.

Debiet

Het debiet van de Kludi Bozz Thermostaat douchemengkraan Zwart ligt tussen de 11,6 – 14,4 liter/ minuut bij een luchtdruk van 1.5 Bar, hierdoor bevindt de kraan zich in stroomklasse B.

Terugstroombeveiliging

Kranen die zijn uitgerust met een uittrekbare vaatdouche of hiermee kunnen worden uitgerust, moeten tegen terugstromen beveiligd zijn. Een geïntegreerde beveiliging voorkomt dat vuil water in het drinkwaterleidingnet terugloopt en dit verontreinigt. KLUDI-kranen zijn hier standaard mee uitgerust.

Montage

De Kludi Bozz Thermostaat douchemengkraan Zwart beschikt over een doucheafvoer met een G1/2 maat. Bij het monteren van de douchemengkraan wordt gebruik gemaakt van een S-verbinding, dit zorgt voor de verbinding tussen de kraan en muur.  De douchemengkraan is bedoeld voor bevestiging op een muur.

Installatiegemak

Merkproducten herkent u aan het gemak en de snelheid van de installatie. Over het algemeen zijn ze klaar voor installatie, d.w.z. dat alle onderdelen zoveel mogelijk voorgemonteerd zijn. Kranen die moeilijker te installeren zijn, worden geleverd met installatie- en bedieningsinstructies die gemakkelijk te begrijpen en zelfverklarend zijn

Normen en certificeringen

Alle KLUDI mengkranen zijn onderworpen aan een reeks nationale en internationale normen en voorschriften. Zo zijn er bijvoorbeeld geluidsisolatie-eisen zoals vastgelegd in DIN 4109 (geluidsisolatie in gebouwen) voor flatgebouwen en ziekenhuizen. Mengkranen worden over het algemeen in twee geluidsklassen ingedeeld: geluidsklasse I (< 20 dB) komt overeen met het volume van uw eigen ademhaling, terwijl geluidsklasse II (< 30 dB) ongeveer overeenkomt met het volume van een computerventilator. Fabrikanten kunnen ook talrijke niet-verplichte productcertificeringen en kwaliteitskeurmerken verkrijgen.

Om er zeker van te zijn dat een mengkraan voldoende veiligheid en kwaliteit biedt, voldoet de Kludi Bozz Thermostaat douchemengkraan Zwart aan de vereiste certificaten en keurmerken, zoals het DVGW-keurmerk of het TÜV-certificaat. Het geluidsmerk “P-IX” geeft de geluidsklasse aan: bijv. P-IX 8049/IB met geluidsklasse I en stromingsklasse B.

Gewicht 2.2 kg
Afmetingen Breedte 70 mm x Diepte 410 mm x Hoogte 100 mm.
Merk

Kleur

Zwart

Serie

Bozz

Temperatuurbegrenzing

Ja

Volumestroomklasse

11,6 – 14,4 liter / minuut

Maatwerk aanvraag