Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Plaat hoofddouche - Kludi A-QA - zwart

250mm rond

Metalen hoofddouche met volumestraal Debiet 23 l/min bij 3 bar met snelle kalkreiniging met kogelgewricht Aansluiting G 1/2 zonder douchearm

189,-

(Incl. BTW)

Uitverkocht

Metalen hoofddouche met volumestraal Debiet 23 l/min bij 3 bar met snelle kalkreiniging met kogelgewricht Aansluiting G 1/2 zonder douchearm

Anderen Bekeken ook

SALE

400mm 1/2''

79,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

stop/omstel

419,-

SALE

purisitc chroom

124,-

Kludi A-QA Plaat hoofddouche Zwart

De extra grote KLUDI A-QA plaat hoofddouche zwart zorgt voor ontspanning en verleidt door zijn massieve design en doordachte techniek. Samen met twee verschillende wanddouches uit de serie, die een regen- of volumestraal leveren, ontstaat al snel het gevoel van douchen onder een echte waterval. De metalen plaat hoofd douche heeft een diameter van 250 millimeter, met een volumestraal. Ook heeft KLUDI een ‘snelle kalk reiniging’ functie, waar de hoofddouche over beschikt. De KLUDI A-QA Hoofddouche Zwart beschikt over een kogelgewricht waardoor de douchekop vrij kan ronddraaien.

Debiet

Het verbruik van deze hoofddouche bedraagt 23 Liter per minuut bij een druk van 3 bar.

Montage

De Kludi A-QA plaat hoofddouche zwart heeft een aansluiting van G1/2, dit is een draadslang van buiten een omtrek van 20,955 millimeter en kern een omtrek van 18.631 millimeter. De hoofddouche wordt niet geleverd met douchearm.

Afwerkingskwaliteit

Een interne KLUDI-richtlijn voor afwerkingen, met de bijbehorende fabrieksnormen, zorgt ervoor dat het gehele KLUDI assortiment een aantrekkelijke, hoogwaardige afwerking hebben, geproduceerd uit een gelaagde structuur van hoogwaardige materialen.

Gewicht 1.5 kg
Afmetingen Breedte 270 mm x Diepte 85 mm x Hoogte 350 mm.
Merk

Kleur

Zwart

Serie

A-QA

Volumestroomklasse

23 liter / minuut

Maatwerk aanvraag