Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Over ons

Wij zijn Sanisolid! Een drietal ondernemers met meer dan 100 jaar ervaring in het sanitair, maatwerk en online verkopen. In het verleden hebben wij ons voornamelijk bewogen binnen de B2B sector maar nu zagen wij een uitgelezen mogelijkheid uit te breiden en ook de eindconsument te bedienen.

Sanisolid is jong van geest, we schakelen snel en houden van open- en eerlijkheid. We zijn continu op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in de markt en ons assortiment zal dan ook regelmatig worden ge-update. De focus van Sanisolid ligt met name op producten van het materiaal Solid Surface. Dit materiaal wordt steeds populairder en wordt voornamelijk veel gebruikt voor de duurdere designartikelen zoals wastafels en baden. Sanisolid wil deze mooie artikelen toegankelijker maken voor de consument en dat is gelukt! Wij bieden deze high-end artikelen voor extra voordelige prijzen aan op onze website.

De producten van Sanisolid komen uit verschillende regio’s van de wereld. Wij zijn bij het ontwikkelen van nieuwe producten altijd op zoek naar de meest duurzame mogelijkheden, of het nu om materiaalkeuzes gaat, de levensduur van een product of om de wijze van produceren.

Sanisolid Muntu wastafel Opbouw waskom 300 mm breed - mat wit - Sfeer 1 - over ons

Waarom Solid surface?

De praktische eigenschappen van solid surface zorgen voor verschillende voordelen. Het materiaal is erg onderhoudsvriendelijk en vergt dus bijna geen schoonmaak of onderhoud. Schoonmaakmiddelen zijn nauwelijks nodig voor dit materiaal, maar wanneer je ze toch gebruikt heeft dit geen aantastende werking. Wat bij andere materialen nog weleens het geval kan zijn. De materie is hard, maar wanneer er in een uitzonderlijk geval beschadigingen ontstaan, zijn die voor 100 procent te repareren. Nu begrijp je wellicht waarom wij zo enthousiast worden van dit materiaal. 

Over ons - missie

Sanisolid helpt je om een volledige badkamer naar wens in te richten voor een betaalbare prijs. Vergelijken is niet meer nodig, bij Sanisolid weet je gewoon dat je de juiste prijs betaald voor de door jouw gewenste artikelen. Wij willen je graag inspireren met behulp van onze social media kanalen zodat je precies de badkamer kiest die bij jouw smaak past.

Productie in eigen beheer

Sanisolid kan een gegarandeerd kwaliteitsniveau leveren omdat de gehele productie in eigen beheer plaatsvindt. Daarnaast zijn wij ook instaat mee te denken en in te spelen op maatwerk vraagstukken. Geef simpelweg aan in welk product je geïnteresseerd bent en welke aanpassingen je graag wil maken. Onze deskundige medewerkers denken dan graag met je mee om een perfect passende oplossing  op te stellen.

Meer weten over ons?

We hebben ons nu kort geïntroduceerd maar het kan voorkomen dat je nog andere vragen hebt, en dat is geen probleem. Wil je meer weten over ons? Neem dan even contact met ons op om meer over ons te weten te komen.