Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Over ons

Wij zijn Sanisolid! De specialist in Solid Surface sanitair!

Sanisolid is jong van geest, we schakelen snel en houden van open- en eerlijkheid. We zijn continu op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in de markt en ons assortiment zal dan ook regelmatig worden ge-update. De focus van Sanisolid ligt met name op producten van het materiaal Solid Surface. Dit materiaal wordt steeds populairder en wordt voornamelijk veel gebruikt voor de duurdere designartikelen zoals wastafels en baden. Sanisolid wil deze mooie artikelen toegankelijker maken voor de consument en dat is gelukt! Wij bieden deze high-end artikelen voor extra voordelige prijzen aan op onze website.

De producten van Sanisolid komen uit verschillende regio’s van de wereld. Wij zijn bij het ontwikkelen van nieuwe producten altijd op zoek naar de meest duurzame mogelijkheden, of het nu om materiaalkeuzes gaat, de levensduur van een product of om de wijze van produceren.

Sanisolid Muntu wastafel Opbouw waskom 300 mm breed - mat wit - Sfeer 1 - over ons

Waarom Solid surface?

De praktische eigenschappen van solid surface zorgen voor verschillende voordelen. Het materiaal is erg onderhoudsvriendelijk en vergt dus bijna geen schoonmaak of onderhoud. Schoonmaakmiddelen zijn nauwelijks nodig voor dit materiaal, maar wanneer u ze toch gebruikt heeft dit geen aantastende werking. Wat bij andere materialen nog weleens het geval kan zijn. De materie is hard, maar wanneer er in een uitzonderlijk geval beschadigingen ontstaan, zijn die voor 100 procent te repareren. Nu begrijpt u wellicht waarom wij zo enthousiast worden van dit materiaal. 

Over ons - missie

Sanisolid helpt u om een volledige badkamer naar wens in te richten voor een betaalbare prijs. Vergelijken is niet meer nodig, bij Sanisolid weet u gewoon dat u de juiste prijs betaald voor de door uw gewenste artikelen. Wij willen u graag inspireren met behulp van onze social media kanalen zodat u precies de badkamer kiest die bij uw smaak past.

Productie in eigen beheer

Sanisolid kan een gegarandeerd kwaliteitsniveau leveren omdat de gehele productie in eigen beheer plaatsvindt. Daarnaast zijn wij ook in staat mee te denken en in te spelen op maatwerk vraagstukken. Geef simpelweg aan in welk product u geïnteresseerd bent en welke aanpassingen u graag wil maken. Onze deskundige medewerkers denken dan graag met u mee om een perfect passende oplossing op te stellen.

Meer weten over ons?

We hebben ons nu kort geïntroduceerd maar het kan voor komen dat u nog andere vragen hebt, en dat is geen probleem. Wilt u meer weten over ons? Neem dan even contact met ons op om meer te weten te komen.