Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Sanisolid

Wellicht heb je al weleens gehoord van Solid Surface. Het is geen merk, wat soms nog weleens gedacht wordt, maar het is een materiaal zoals bijvoorbeeld keramiek. Solid Surface is een verzamelnaam voor oppervlakte materialen die gemaakt zijn van een mix van acryl- en/of polyester met minerale vulstoffen en harsen. Waar herken je Solid Surface aan? Het ziet er uit  als een steenachtig materiaal maar voelt tegelijkertijd zacht en niet koud aan. We hebben aparte pagina geschreven waarin we dieper ingaan op het materiaal Solid Surface. Wastafels, wasmeubels en baden van Sanisolid worden gemaakt van dit prachtige materiaal. 

Onze Sanisolid producten

Sanisolid Nu wastafel Opbouw waskom 500 mm breed - mat wit

Wastafels

”Sanisolid wastafels staan garant voor duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit. De wastafels worden in verschillende vormen en maatvoeringen geproduceerd. Zit je maat er niet bij? Geen probleem, maatwerk is ook een optie.”

Badmeubel

”De badmeubels van Sanisolid zijn ultra strak op het gebied van design en blinken uit in de afwerking. De wastafels en meubels sluiten perfect op elkaar aan. Is het badmeubel niet helemaal je smaak. Bekijk dan onze maatwerk mogelijkheden.”

Sanisolid Excellence Europoint badmeubel 120 cm breed - houtlook - Sfeer 2
Sanisolid Sirona bad 1675 mm breed - mat wit - Sfeer 1

Baden

”Sanisolid is het meest complete product om baden van te maken. Solid Surface kan in alle gewenste vormen geproduceerd worden waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Recht, rond of ovaal is geen uitdaging voor Solid Surface. Heb je iets bijzonders op het oog? Bekijk dan onze maatwerk mogelijkheden.”