Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Kludi

Kludi is een familiebedrijf wat al bijna 100 jaar actief is in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige mengkranen voor badkamers en keukens. Dit zijn niet alleen de kranen die je op je wastafel of spoelbak ziet maar ook  voor douches en baden.

Kludi heeft meer dan 170 uitvindingen en 100 octrooien op haar naam staan. Ze opereren wereldwijd maar de thuishaven ligt veilig in Duitsland. Alle producten ademen de Duitse kwaliteit waar eigenlijk alle Duitse topmerken om bekend staan. De waardering die laat zien hoe sterk zij zijn op innovatief gebied bleek door de bekroning van ”meest innovatieve merk van het jaar” bij de ”Plus X Award”. 

Onze Kludi producten

Kranen

”Het merk KLUDI staat, als vrijwel geen ander, voor de hoogste deskundigheid op het gebied van design en functie, als het om keukenmengkranen gaat. En voor innovatieve functies die bekroonde vormen aannemen. Kludi brengt buitengewone functies samen in een overzichtelijk assortiment om het zo gemakkelijk mogelijk te maken.”

Douches

”Een belevenis, die alle zintuigen verfrist en gelijktijdig een moment van ” ontspanning” mogelijk maakt – KLUDI douches en douchesystemen zijn kleine technische hoogstandjes met de bedoeling, douchedromen in vervulling te laten gaan.”

Kludi Cockpit explorer chroom - Sfeer 2