Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Opbouwkranen

Filter

Subcategorieën
Merk
Kleur
Materiaal
Aantal wasbakken
Aantal kraangaten
Aantal lades
Vorm
Meer ▼
Volumestroomklasse
Meer ▼
Breedte
mm
mm
Hoogte
mm
mm
Lengte
mm
mm
Prijs
,-
,-

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

 • SALE

  Zonder waste

  157,-
 • SALE

  Zonder waste, Chroom

  116,-
 • SALE

  Zonder waste, Chroom

  139,-
 • SALE

  Zonder waste, Chroom

  129,-

Opbouwkranen

Je wastafelkraan is vrijwel het belangrijkste onderdeel van je badkamer omdat je deze het vaakst gebruikt. Opbouwkranen zijn al sinds jaar en dag de meest populaire kranen en dat is ook logisch omdat vanuit het verleden vrijwel altijd gebruik gemaakt is van opbouwkranen.

Opbouwkranen zijn er ontelbaar veel verschillende soorten en maten. Er is letterlijk voor ieder wat wils maar het kan er ook voor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ben je op zoek naar een nieuwe opbouwkraan let dan in ieder geval op de volgende punten. Mocht je na het lezen van deze tekst toch nog vragen hebben over opbouwkranen of over de montage? Neem dan even contact met ons op. Onze specialisten hepen je graag verder.

Belangrijke punten

design: in een strakke moderne badkamer past geen ouderwetse kraan. We adviseren altijd naar het complete plaatje te kijken en niet naar alle losse elementen in je badkamer.
functie: is alleen koud water voldoende of wil je toch liever koud en warm water? Denk ook goed na waarvoor je de kraan allemaal gebruikt. Als je vaak een emmer water vult heb je niks aan een klein en laag kraantje.
looks: er zijn veel verschillende soorten materialen en kleuren. De finish hiervan zorgt er ten eerste voor of het mooi past in de stijl van de badkamer. De kleur zorgt ervoor dat de kraan wegvalt in het design of er juist uit knalt. Bedenk goed wat je wens is. Denk ook goed aan over een matte of glanzende finish. De matte varianten zijn vaak minder vatbaar voor vette vingers maar glanzende kranen zijn vaak meer uitgesproken.

Waarom kiezen voor opbouwkranen

Allereerst is het aanbod van opbouwkranen zo groot dat er voor iedere smaak, stijl en functionaliteit een passend assortiment kranen bestaat. Dit komt omdat in vrijwel iedere bestaande badkamer een opbouwkraan aanwezig is.

Wil je een kleine vernieuwing doorvoeren in je badkamer dan is een nieuwe kraan één van de eerste producten die overwogen worden. Je hoeft enkel de juiste maten bij elkaar te verzamelen en dan kan iedere kraan met deze specificaties geplaatst worden. Het kraangat zit er al in de wastafel of het badkamermeubel waardoor het redelijk eenvoudig is de kraan te vervangen.

Kies je voor een opbouwkraan met geïntegreerd mengsysteem hoef je geen nieuwe gaten te (laten) maken voor de bediening van het koud en warm water.

Waar je natuurlijk nooit vanuit gaat maar wat wel kan gebeuren is dat je een lekkage krijgt. Omdat de complete opbouwkraan zichtbaar is kan je hier makkelijker bij om te kijken waar de lekkage zit en deze te repareren. Ook wanneer een onderdeel vervangen moet worden heb je met een opbouwkraan meer geluk.

In tegenstelling tot een inbouwkraan hoef je nu enkel de kraan uit elkaar te halen en het onderdeel te (laten) vervangen. Bij een inbouwkraan zal de muur, waar het binnenwerk in verwerkt zit, gedemonteerd moeten worden. Nadat de kraan gemaakt is kan je de muur weer (laten) maken. Dit zorgt voor extra werk en kosten.

Het assortiment kranen bij Sanisolid

Wij hebben ons assortiment kranen onderverdeeld in de volgende verschillende categorieën:

Naast de kranen kan je bij Sanisolid natuurlijk ook altijd terecht voor: badkamermeubelsdoucheswastafelsbaden en badkamer accessoires.

Sanisolid.com is Dé Solid Surface Specialist!​

Wij bieden een uitgebreid assortiment van diverse sanitair producten aan. Sanisolid is dé webwinkel voor al het sanitair dat je nodig hebt, een unieke collectie tegen de scherpste prijs. Sanisolid staat voor topkwaliteit, eigen design & maatwerk, de beste service en snelle levertijden. Zo onderscheiden wij ons op de markt. Bekijk onze solid surface wastafelsbadkamermeubelsbadendoucheskranen en nog veel meer in onze webwinkel.