Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Kranen onderdelen

Filter

Subcategorieën
Merk
Kleur
Materiaal
Aantal wasbakken
Aantal kraangaten
Aantal lades
Vorm
Meer ▼
Volumestroomklasse
Meer ▼
Breedte
mm
mm
Breedte
mm
mm
Breedte
mm
mm
Breedte
,-
,-
 • SALE

  Inbouwunit

  189,-
 • SALE

  Inbouwunit

  59,-
 • SALE

  Inbouwdeel 2 gats

  149,-

Kranen onderdelen

Kranen kunnen op verschillende manieren opgebouwd zijn. Kranen kunnen uit een compleet set bestaan en kranen kunnen een losse binnen unit en buitenkant hebben.

Als we kijken naar de opbouwkranen dan kunnen we er vanuit gaan dat alle kranen als compleet set geleverd worden. Wij zullen dan ook altijd vermelden wanneer dit niet het geval is.

Bij inbouwkranen is dit een ander verhaal omdat het binnenwerk en de zichtzijde eigenlijk twee losse onderdelen zijn. De zichtzijde is de afwerking met de bediening van de kraan en de binnenzijde is de werking van de kraan.

Aan de binnenzijde wordt de unit geplaatst welke aangesloten moet worden om de warm en koud water voorziening. Vervolgens zorgt het mechanisme ervoor dat de thermostaat ingeregeld kan worden en de watertoevoer open en dicht gezet kan worden.

Deze onderdelen vinden we terug bij inbouwkranen bij de wastafel of in de douche. Let er dus op bij de aanschaf van inbouwkranen of dit inclusief of exclusief binnenwerk is.

Het assortiment kranen bij Sanisolid

Wij hebben ons assortiment kranen onderverdeeld in de volgende verschillende categorieën:

Naast de kranen kan je bij Sanisolid natuurlijk ook altijd terecht voor: badkamermeubelsdoucheswastafelsbaden en badkamer accessoires.