Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Keukenkranen

Filter

Subcategorieën
Merk
Kleur
Materiaal
Aantal wasbakken
Aantal kraangaten
Aantal lades
Vorm
Meer ▼
Volumestroomklasse
Meer ▼
Breedte
mm
mm
Hoogte
mm
mm
Lengte
mm
mm
Prijs
,-
,-

Toont alle 2 resultaten

  • SALE

    1-gatsmontage

    129,-

De beste keukenkranen

Ben je op zoek naar een goede en fijne keukenkraan? Dan ben je bij Sanisolid aan het juiste adres! Een goede keukenkraan is onmisbaar in de keuken! Wij bieden diverse keukenkranen aan waarbij je kunt kiezen uit verschillende kleuren en type kranen. Je hebt keuze uit de klassieke chromen keukenkranen of juist een trendy mat zwarte kraan.

Keukenkraan bediening

Wanneer je op zoek bent naar een goede keukenkraan is de bediening erg belangrijk. Er verschillende bedieningen mogelijk, je kunt namelijk kiezen voor de bediening met een hendel, een knop of greep of een kruisgreep.

De hoogte van jouw keukenkraan

De hoogte van de keukenkraan is ook erg belangrijk. Koop je bijvoorbeeld een hoge kraan, dan kun je door de hoge uitloop makkelijker hoge pannen vullen. Een lage kraan, met daarbij horende een lage uitloop kan juist makkelijker zijn wanneer je een kleine keuken heeft en waar het meer om compactheid en flexibiliteit draait.

De kraanuitloop

Bij Sanisolid bieden wij uitsluitend draaibare keukenkranen aan. Bij een draaibare keukenkraan kun je de kraan gemakkelijk linksom of rechtsom draaien. Bij een niet-draaibare keukenkraan kan dit niet in verband met de vaste montage van de kraanhuls.

Uittrekbare uitloop

Wanneer jouw keukenkraan een uittrekbare uitloop bevat, heb je meer bewegingsruimte met de keukenkraan. De uitloop van de keukenkraan bevindt zich halverwege of aan het einde van de kraan.

Kludi kranen

Kludi staat al lange tijd bekend als een van de betere merken wat kranen betreft. Wanneer je op zoek bent naar de combinatie van betrouwbaarheid, kwaliteit en design, dan zit je met een Kludi kraan helemaal goed.

Naast de keukenkranen biedt Kludi natuurlijk meerdere andere kranen aan voor verschillende doeleinden. De kranen zijn onderverdeeld in de volgende groepen:

Kludi kraan kopen

Wil je een mooie Kludi kraan kopen? Bovenaan op deze pagina vind je onze diverse keukenkranen. Je kunt ook ook de hierboven vermelde categoriën met kranen bekijken of je bezoekt onze kranen categorie om ons volledige aanbod te bekijken.

Het assortiment kranen bij Sanisolid

Wij hebben ons assortiment kranen onderverdeeld in de volgende verschillende categorieën:

Naast de kranen kan je bij Sanisolid natuurlijk ook altijd terecht voor:
badkamermeubelsdoucheswastafelsbaden en badkamer accessoires.

Sanisolid.com is Dé Solid Surface Specialist!​

Wij bieden een uitgebreid assortiment van diverse sanitair producten aan. Sanisolid is dé webwinkel voor al het sanitair dat je nodig hebt, een unieke collectie tegen de scherpste prijs. Sanisolid staat voor topkwaliteit, eigen design & maatwerk, de beste service en snelle levertijden. Zo onderscheiden wij ons op de markt. Bekijk onze solid surface wastafelsbadkamermeubelsbadendoucheskranen en nog veel meer in onze webwinkel.