Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Inbouwkranen

Filter

Subcategorieën
Merk
Kleur
Materiaal
Aantal wasbakken
Aantal kraangaten
Aantal lades
Vorm
Meer ▼
Volumestroomklasse
Meer ▼
Breedte
mm
mm
Hoogte
mm
mm
Lengte
mm
mm
Prijs
,-
,-

Toont alle 4 resultaten

  • SALE

    Afmontageset 2 gats

    179,-
  • SALE

    tweegats, 230mm

    109,-

Inbouwkranen

Inbouwkranen zijn tegenwoordig zeer populair. Bij iedere moderne en minimalistische badkamer wordt wel een tekening gemaakt met een inbouwkraan en dat is niet zonder reden. Het ziet er namelijk super chique uit en zorgt voor luxe sfeer in de badkamer. Daarnaast oogt het ook heel rustig omdat vrijwel alles van de kraan weggewerkt is achter de wand. Enkel de uitloop en bedieningsknop is zichtbaar.

Bestaande badkamer

Het verschil met een opbouwkraan is dus voornamelijk het aanzicht en de manier van aansluiten. Als je een bestaande badkamer hebt is het voordehand liggend dat je voor een opbouw kraan kiest bij een kleine verbouwing. Waarom? Omdat de aansluitingen al aanwezig zijn van de huidige kraan. Gelukkig hebben we bij Sanisolid een ruim assortiment aan opbouwkranen waardoor er altijd wel een kraan bij zit die past bij jou smaak en/ of het design van je badkamer. Bij een inbouwkraan moet je er rekening mee houden dat je gaten in de muur moet maken en de water aansluiting aanwezig moet zijn achter de muur.

Nieuwe badkamer

Wanneer je van plan bent de badkamer compleet te (ver)bouwen dan zijn inbouwkranen een prachtige toevoeging aan het design. Dit omdat je precies kan bepalen wat voor soort kraan je op welke positie in je badkamer wil hebben. Waar het water normaal voor de muur aan de kraan bevestigd wordt moet dit nu achter de muur. Hou er dus met de verbouwing rekening mee waar je het water uit laat komen.

Zorg ook voor genoeg ruimte omdat het binnenwerk achter de tegels weggewerkt wordt. Een inbouwkraan bestaat namelijk uit een binnenwerk en buitenwerk. Het binnenwerk zorgt voor de functie en het buitenwerk is wat je daadwerkelijk ziet. Hou secuur rekening met de maatvoeringen van de kraan zodat je zeker weet wat alles past.

2- of 3-gats

Hoewel inbouwkranen veelal op elkaar lijken zijn er zeker verschillen. Zo heb je tweegats inbouwkranen waarbij 1 gat gebruikt wordt voor de kraanuitloop zelf en 1 gat voor de hendel waarmee je de kraan aan/ uit zet en de temperatuur regelt.

Driegats inbouwkranen hebben, zoals de naam laat blijken, 3 gaten. Hierbij is 1 gat voor de kraanuitloop, 1 voor de koud water toevoer en 1 voor de warmwater toevoer.

Voordelen van inbouwkranen

Een inbouwkraan past perfect in een modern en strak design. Het grootste deel van de kraan zit dus verborgen achter een wand wat rust creëert.

Je ziet alleen maar de elementen van de inbouwkraan die een functie hebben. Dat is de uitloop van de kraan en de knop(pen) voor de bedienen. Hierdoor is het erg vriendelijk in gebruik.

Geen last meer van verborgen of moeilijk te bereiken hoekjes tijdens het schoonmaken! Dit maakt een inbouwkraan zeer hygiënisch.
Je hebt ook geen last maar van een kraan die op je wastafel vastzit. Omdat vrijwel de hele kraan verborgen zit achter de wand oogt het ruimtelijk en kan je ook meer gebruik maken van de ruimte op en rondom de wastafel.

Het assortiment kranen bij Sanisolid

Wij hebben ons assortiment kranen onderverdeeld in de volgende verschillende categorieën:

Naast de kranen kan je bij Sanisolid natuurlijk ook altijd terecht voor: badkamermeubelsdoucheswastafelsbaden en badkamer accessoires.

Sanisolid.com is Dé Solid Surface Specialist!​

Wij bieden een uitgebreid assortiment van diverse sanitair producten aan. Sanisolid is dé webwinkel voor al het sanitair dat je nodig hebt, een unieke collectie tegen de scherpste prijs. Sanisolid staat voor topkwaliteit, eigen design & maatwerk, de beste service en snelle levertijden. Zo onderscheiden wij ons op de markt. Bekijk onze solid surface wastafelsbadkamermeubelsbadendoucheskranen en nog veel meer in onze webwinkel.