Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Inbouwkranen

Filter

Subcategorieën
Merk
Merk
Serie
Serie
Meer series ▼
Serie
Serie
Serie
Serie
Meer series ▼
Serie
Serie
Meer series ▼
Kleur
Kleur
Meer kleuren ▼
Kleur badmeubels
Kleur badmeubels
Kleur
Kleur
Meer kleuren ▼
Kleur kranen
Kleur kranen
Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Aantal wasbakken
Aantal wasbakken
Aantal kraangaten
Aantal kraangaten
Aantal lades
Aantal lades
Vorm
Vorm
Meer ▼
Volumestroomklasse
Volumestroomklasse
Meer ▼
Breedte
Breedte - slider
Breedte - inputs
mm
mm
Hoogte
Hoogte - slider
Hoogte - inputs
mm
mm
Lengte
Lengte - slider
Lengte - inputs
mm
mm
Prijs
Prijs - slider
Prijs - inputs
,-
,-

Toont alle 8 resultaten

  • SALE

    Inbouwkraan, geborsteld messing

    99,-

Inbouwkranen

Inbouwkranen zijn tegenwoordig zeer populair. Bij iedere moderne en minimalistische badkamer wordt wel een tekening gemaakt met een inbouwkraan en dat is niet zonder reden. Het ziet er namelijk super chique uit en zorgt voor luxe sfeer in de badkamer. Daarnaast oogt het ook heel rustig omdat vrijwel alles van de kraan weggewerkt is achter de wand. Enkel de uitloop en bedieningsknop is zichtbaar.

Bestaande badkamer

Het verschil met een opbouwkraan is dus voornamelijk het aanzicht en de manier van aansluiten. Als u een bestaande badkamer hebt is het voordehand liggend dat u voor een opbouw kraan kiest bij een kleine verbouwing. Waarom? Omdat de aansluitingen al aanwezig zijn van de huidige kraan. Gelukkig hebben we bij Sanisolid een ruim assortiment aan opbouwkranen waardoor er altijd wel een kraan bij zit die past bij uw smaak en/ of het design van uw badkamer. Bij een inbouwkraan moet u er rekening mee houden dat u gaten in de muur moet maken en de water aansluiting aanwezig moet zijn achter de muur.

Nieuwe badkamer

Wanneer u van plan bent de badkamer compleet te (ver)bouwen dan zijn inbouwkranen een prachtige toevoeging aan het design. Dit omdat u precies kunt bepalen wat voor soort kraan u op welke positie in uw badkamer wil hebben. Waar het water normaal voor de muur aan de kraan bevestigd wordt moet dit nu achter de muur. Hou er dus met de verbouwing rekening mee waar u het water uit laat komen.

Zorg ook voor genoeg ruimte omdat het binnenwerk achter de tegels weggewerkt wordt. Een inbouwkraan bestaat namelijk uit een binnenwerk en buitenwerk. Het binnenwerk zorgt voor de functie en het buitenwerk is wat u daadwerkelijk ziet. Hou secuur rekening met de maatvoeringen van de kraan zodat u zeker weet wat alles past.

2- of 3-gats

Hoewel inbouwkranen veelal op elkaar lijken zijn er zeker verschillen. Zo bestaan er tweegats inbouwkranen waarbij 1 gat gebruikt wordt voor de kraanuitloop zelf en 1 gat voor de hendel waarmee u de kraan aan/ uit zet en de temperatuur regelt.

Driegats inbouwkranen hebben, zoals de naam laat blijken, 3 gaten. Hierbij is 1 gat voor de kraanuitloop, 1 voor de koud water toevoer en 1 voor de warmwater toevoer.

Voordelen van inbouwkranen

Een inbouwkraan past perfect in een modern en strak design. Het grootste deel van de kraan zit dus verborgen achter een wand wat rust creëert.

U ziet alleen maar de elementen van de inbouwkraan die een functie hebben. Dat is de uitloop van de kraan en de knop(pen) voor de bedienen. Hierdoor is het erg vriendelijk in gebruik.

Geen last meer van verborgen of moeilijk te bereiken hoekjes tijdens het schoonmaken! Dit maakt een inbouwkraan zeer hygiënisch.
U heeft ook geen last meer van een kraan die op uw wastafel vastzit. Omdat vrijwel de hele kraan verborgen zit achter de wand oogt het ruimtelijk en kunt u ook meer gebruik maken van de ruimte op en rondom de wastafel.

Het assortiment kranen bij Sanisolid

Wij hebben ons assortiment kranen onderverdeeld in de volgende verschillende categorieën:

Naast de kranen kunt u bij Sanisolid natuurlijk ook altijd terecht voor: badkamermeubelsdoucheswastafelsbaden en badkamer accessoires.

Sanisolid.com is Dé Solid Surface Specialist!​

Wij bieden een uitgebreid assortiment van diverse sanitair producten aan. Sanisolid is dé webwinkel voor al het sanitair dat u nodig heeft, een unieke collectie tegen de scherpste prijs. Sanisolid staat voor topkwaliteit, eigen design & maatwerk, de beste service en snelle levertijden. Zo onderscheiden wij ons op de markt. Bekijk onze solid surface wastafelsbadkamermeubelsbadendouches, kranen en nog veel meer in onze webwinkel.