Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Badkranen

Filter

Subcategorieën
Merk
Kleur
Materiaal
Aantal wasbakken
Aantal kraangaten
Aantal lades
Vorm
Meer ▼
Volumestroomklasse
Meer ▼
Breedte
mm
mm
Hoogte
mm
mm
Lengte
mm
mm
Prijs
,-
,-

Enig resultaat

  • SALE

    845,-

Badkranen

Als je een bad hebt dan is een badkraan natuurlijk onmisbare kraan in de badkamer. Alleen via de badkraan kan je het bad vol laten lopen  om vervolgens lekker ontspannen te genieten van een bad.

Badkranen kennen we in verschillende soorten. De meest gebruikte en bekende badkranen zijn de kranen die aan de muur gemonteerd worden en met een korte uitloop in de hoek van het bad je bad vullen met water. Dit kan door warm en koud te mengen tot de gewenste temperatuur of je regelt de temperatuur eenmalig in via de thermostaat en hoeft alleen maar de waterkraan open te draaien. Toch zijn er nog meer verschillende soorten badkranen.

Denk aan de prachtige vrijstaande badkraan die naast je vrijstaande bad ziet staan. De combinatie van een vrijstaand bad met een vrijstaande badkraan is de ultieme eye catcher in de badkamer. Waarom? Dit is iets wat je eigenlijk alleen maar in luxe hotels ziet en wat is er nou mooier dan deze sfeer naar je eigen badkamer te brengen.

badkranen in verschillende kleuren

Tegenwoordig is de kleur zwart heel erg trendy in badkamers. Douches, douchedeuren, kranen, rekjes en accessoires zijn allemaal in het zwart verkrijgbaar dus dan kunnen de douchekranen niet achter blijven. Daarom hebben wij ook zwarte badkranen in ons assortiment opgenomen.

Ben je toch wat meer ingetogen dan zullen onze zilverkleurige badkranen meer in de smaak vallen. De benadrukken het chique uiterlijk en zorgen er eigenlijk voor dat ze mooi opgaan in het design van je badkamer. Toch trekt deze kleur voldoende aandacht om de luxe uitstraling te kunnen laten zien.

Vrijstaande badkranen

Ben je van plan een vrijstaande badkraan aan te  schaffen dan moet je op een aantal zaken letten. Een vrijstaande badkraan zie vaak terug in combinatie met een vrijstaand bad maar dat is natuurlijk niet verplicht.

Het is in ieder geval wel van belang dat je rekening houdt met de aanvoer van het water. Waar de aansluiting bij een ‘normale’ badkraan aan een wand zit zal deze nu uit de grond moeten komen. Bij een kleine upgrade van de badkamer is dit wellicht een (te) grote kostenpost maar wanneer je een complete renovatie van plan bent of met nieuwbouw te maken hebt is het zeker een mooie overweging.

Het assortiment kranen bij Sanisolid

Wij hebben ons assortiment kranen onderverdeeld in de volgende verschillende categorieën:

Naast de kranen kan je bij Sanisolid natuurlijk ook altijd terecht voor: badkamermeubelsdoucheswastafelsbaden en badkamer accessoires.