Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Keukenmengkraan - Kludi Steel - edelstaal

1-gatsmontage

Materiaal: Roestvrij staal 1-gatsmontage straalregelaar M 24 x 1 doorstroomhoeveelheid 12,7 l/min bij 3 bar keramische cartouche met heetwaterbegrenzing draaibare uitloop (360°) flexibele aansluitingen G 3/

179,-

(Incl. BTW)

Beschikbaarheid: Op voorraad

Materiaal: Roestvrij staal 1-gatsmontage straalregelaar M 24 x 1 doorstroomhoeveelheid 12,7 l/min bij 3 bar keramische cartouche met heetwaterbegrenzing draaibare uitloop (360°) flexibele aansluitingen G 3/

Anderen Bekeken ook

SALE

Eéngreeps, Chroom

219,-

SALE

Inbouwunit

189,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

240mm

299,-

Kludi Steel keukenmengkraan Edelstaal

De Kludi Steel keukenmengkraan Edelstaal, is een eengreeps keukenmengkraan van geborsteld roestvrij staal. Een mengkraan is een kraan die warm en koud water mengt zodat de gewenste temperatuur bereikt wordt. Doordat het een eengreeps mengkraan is, is de kraan makkelijk te besturen met een hand, en is de temperatuur en stroomsterkte makkelijk te controleren. De kraan heeft een gesloten hendel.

Roestvrij staal

RVS (Roestvast Staal) is corrosiebestendiger dan staal. Eigenlijk ontstaat er een dun laagje roest op rvs die vervolgens het onderliggende materiaal beschermt. Een rvs-kraan, is zeer duurzaam en gaan zeer lang mee.

Voordelen

RVS staat voor Roest Vast Staal en zal bij de juist behandeling niet roesten.
RVS gaat zeer lang mee
RVS is loodvrij en draagt bij aan de milieubescherming & de gezondheid, duurzaamheid
Rvs-kranen hebben een productieproces wat een stuk milieuvriendelijker is dan het productieproces van een verchroomde messing kraan.

Beluchter

De Kludi Steel keukenmengkraan Edelstaal beschikt over een beluchter (debietregelaar, straalregelaar, perlator) met een formaat van M 18,5×1, wat voor verschillende functies zorgt, zoals het voorkomen van spatten, het vormen van de waterstroom, het besparen van water en dus ook het verlagen van de energiekosten, het verminderen van kraangeluid, verhogen van de waterdruk, Zorg voor een lichte filtratie van vuil dankzij een kleine zeefplaat, en niet gewenste lucht binnenhoudt.

Debiet

Het debiet van deze Kludi Steel keukenmengkraan Edelstaal is bij een luchtdruk van 3 bar, 12,7 liter per minuut, hierdoor bevindt de kraan zich in doorstroomklasse B.

Heetwaterbegrenzer

In merkkranen zijn eengreepsmengkranen en thermostatische eengreepsmengkranen over het algemeen uitgerust met instelbare warmwaterafsluiters, die de maximale temperatuur begrenzen en verbranding voorkomen. En hierdoor gevaarlijke situaties kunnen voorkomen.

Draaibare uitloop (360°)

De Kludi Steel keukenmengkraan Edelstaal bevat ook een draaibare uitloop van 360 °, wat inhoudt dat de kraan 360 ° kan ronddraaien. Draaibare uitlopen kunnen praktisch zijn, bijvoorbeeld in de keuken als je een grote pan, vaas of emmer wil vullen.

Aansluiting

De Kludi Steel keukenmengkraan Edelstaal wordt gemonteerd met een gat, de kraan heeft een flexibele aansluiting van formaat G3/8, ook wordt de kraan gemonteerd via schachtbevestiging.

Certificering

Alle KLUDI-mengkranen zijn onderworpen aan een reeks nationale en internationale normen en voorschriften. Zo zijn er bijvoorbeeld geluidsisolatie-eisen zoals vastgelegd in DIN 4109 (geluidsisolatie in gebouwen) voor flatgebouwen en ziekenhuizen. Mengkranen worden over het algemeen in twee geluidsklassen ingedeeld: geluidsklasse I (< 20 dB) komt overeen met het volume van uw eigen ademhaling, terwijl geluidsklasse II (< 30 dB) ongeveer overeenkomt met het volume van een computerventilator. Fabrikanten kunnen ook talrijke niet-verplichte productcertificeringen en kwaliteitskeurmerken verkrijgen.

Om er zeker van te zijn dat een mengkraan voldoende veiligheid en kwaliteit biedt, voldoet de Kludi Steel keukenmengkraan Edelstaal aan de vereiste certificaten en keurmerken,zoals het DVGW-keurmerk of het TÜV-certificaat. Het geluidsmerk “P-IX” geeft de geluidsklasse aan: bijv. P-IX 8049/IB met geluidsklasse I en stromingsklasse B.

Het assortiment kranen bij Sanisolid

Wij hebben ons assortiment kranen onderverdeeld in de volgende verschillende categorieën:

Naast de kranen kan je bij Sanisolid natuurlijk ook altijd terecht voor: badkamermeubelsdoucheswastafelsbaden en badkamer accessoires.

Gewicht 2.830 kg
Afmetingen Breedte 310 mm x Diepte 530 mm x Hoogte 75 mm.
Merk

Prijsgroep

2

Serie

715, Steel

Kleur

edelstaal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Keukenmengkraan – Kludi Steel – edelstaal” te beoordelen

Maatwerk aanvraag