Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Inbouwthermostaat - Kludi Nova Fonte - mat zwart

stop/omstel

Afwerkingsset met functionele eenheid met keramische afsluitklep en ombouw als draaisluis Heetwaterslot 38°C met optionele temperatuurbegrenzing bij 43°C Stroomklasse B P-IX 18444 / IICC

629,-

(Incl. BTW)

Uitverkocht

Afwerkingsset met functionele eenheid met keramische afsluitklep en ombouw als draaisluis Heetwaterslot 38°C met optionele temperatuurbegrenzing bij 43°C Stroomklasse B P-IX 18444 / IICC

Anderen Bekeken ook

SALE

240mm

299,-

SALE

Eéngreeps, Chroom

163,-

SALE

Eéngreeps, Chroom

112,-

SALE

Eéngreeps, 1-gatsmontage

184,-

Kludi Nova Fonte Inbouwthermostaat Mat Zwart

Inbouw thermostaatkraan voor bad en douche Mat Zwart

Deze moderne Kludi Nova Fonte Inbouwthermostaat Mat Zwart voor bad en douche behoort tot de Kludi Nova Fonte puristic serie. Met purisme wordt een terugkeer naar oorspronkelijke principes bedoelt. Het puristische belichaamt tijdloze elegantie en moderne sierlijkheid. Wat op het eerste gezicht tegenstrijdig lijkt, kan perfect met elkaar combineren. Traditie-bewuste vormgeving in harmonieus samenspel met gereduceerde verfijning creëren tijdloze elegantie en bijzondere waarde. De thermostaat wordt geleverd met afwerking set met functionele eenheid.

Warmwatervergrendeling

De Kludi Nova Fonte Inbouwthermostaat Mat zwart beschikt over een warmwatervergrendeling bij 38°C met een temperatuur keuzehendel. Ook is er een optionele temperatuurbegrenzing bij 43°C. Hierdoor is de douchemengkraan veilig tegen verbranding, maar toch makkelijk te bedienen. En word u nooit verrast door te warm water.

Keramische afsluitklep

De Kludi Nova Fonte Inbouwthermostaat Mat zwart beschikt over een keramische afsluitklep, Een afsluitklep is een mechaniek om de doorstroming van water te regelen, door het (deels) openen of sluiten van een of meer doorstroomopeningen. Ook functioneert de thermostaat met een ombouw als draaisluis, Een draaisluis of doorvalafsluiter is een component waarbij droge stoffen gedoseerd kunnen worden.

Debiet

Deze doorstroomklasse van deze Kludi Nova Fonte Inbouwthermostaat Mat zwart is doorstroomklasse B, het debiet bedraagt dan 11,6 – 14,4 liter/ minuut op een luchtdruk van 1.5 bar.

Thermostaten

De temperatuur van de thermostaat is vooraf ingesteld op een schaal. Uit de tuit komt exact getemperd water – dankzij een speciaal thermokoppel. Het snel reagerende mengelement compenseert temperatuurschommelingen in het huislijnnetwerk zonder dat de gebruiker het merkt. Thermostaten hebben een bescherming tegen verbranding en een warmwaterblokkering. Dit is een belangrijk veiligheidsargument in huishoudens met kinderen.

Certificeringen en normen

Alle in Duitsland aangeboden armaturen zijn onderworpen aan een aantal nationale en internationale normen en voorschriften. Zo zijn er specifieke eisen aan geluidswering. Voor meergezinswoningen of ziekenhuizen zijn deze geregeld in DIN 4109 (geluidsisolatie in de bouw). Armaturen worden over het algemeen onderverdeeld in twee geluidsklassen: Geluidsklasse I (<20 dB) komt overeen met het volume van het eigen ademgeluid, terwijl geluidsklasse II (<30 dB) vergelijkbaar is met het geluidsniveau van een pc-ventilator. Daarnaast zijn er tal van product certificeringen en kwaliteitscertificaten die fabrikanten op vrijwillige basis kunnen behalen.

Om ervoor te zorgen dat de veiligheid en kwaliteit van een afsluiter correct zijn, voldoet de Kludi Nova Fonte Inbouwthermostaat Mat Zwart aan de certificaten en keuringzegels van het DVGW-keurmerk en het TÜV-certificaat.

Gewicht 4.4 kg
Afmetingen Breedte 225 mm x Diepte 130 mm x Hoogte 310 mm.
Merk

Kleur

Mat Zwart

Serie

Nova Fonte

Temperatuurbegrenzing

43°C

Volumestroomklasse

11,6 – 14,4 liter / minuut

Maatwerk aanvraag