Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Inbouw wastafelmengkraan - Kludi Zenta SL - chroom

tweegats, 230mm

Fijne bouwset Tweedelige rozet gesloten hendel Straalregelaar M 24 x 1 Debiet 7 l/min bij 3 bar Uitloop wanduitloop 230 mm

174,-

(Incl. BTW)

Beschikbaarheid: Op voorraad

Fijne bouwset Tweedelige rozet gesloten hendel Straalregelaar M 24 x 1 Debiet 7 l/min bij 3 bar Uitloop wanduitloop 230 mm

Anderen Bekeken ook

SALE

Eéngreeps, Chroom

219,-

SALE

Inbouwunit

189,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

240mm

299,-

Kludi Zenta SL Inbouw wastafelmengkraan Chroom

Met zijn minimalistische, geometrische vorm en uniforme vormgeving verleent de Kludi Zenta SL Inbouw wastafelmengkraan Chroom elegantie aan de keuken of badkamer en zorgt voor functionaliteit. Deze serie is bijzonder gebruiksvriendelijk dankzij de verschillende versies. Met de wastafelmengkraan, mengt de kraan met warm en koud water tot de gewenste temperatuur. Met ééngreepsmengkranen kunt u de temperatuur en het volume regelen met een enkele greep die met één hand wordt bediend. De andere hand is vrij om te controleren of het water uit de uitloop de juiste temperatuur heeft. Deze kraan heeft een wanduitloop van 230 Millimeter, steekt de kraan gemakkelijk boven de wasbak uit. De kraan beschikt ook over een gesloten hendel.

Debiet

Het debiet van de Kludi Zenta SL Inbouw wastafelmengkraan Chroom bedraagt 7 Liter per minuut bij 3 bar. Hierdoor behoort de kraan zich tot stroomklasse A, wat betekend dat er 7,0-8,7 liter water per minuut uit de kraan komt, volumestroomklasse A is na klasse Z, de meest besparende klasse uit de 6 verschillende volumestroomklasse’s. Dit komt mede doordat Deze kraan beschikt over De in veel producten ingebouwde KLUDI Eco perlatoren kunnen het waterverbruik tot 40 % verminderen.

Straalregelaar

De Kludi Zenta SL Inbouw wastafelmengkraan Chroom beschikt over een debietregelaar (beluchter, straalregelaar, perlator) formaat van M 24×1, Een straalregelaar – ook wel perlator genoemd – is een sproeier aan de uitloop van de kraan. De straalregelaar verbreedt en richt de waterstraal. De juiste afdichtingen beveiligen de kraan tegen ongewenst waterverlies. Druppelende kranen moeten daarom zo snel mogelijk worden gerepareerd of vervangen om waterverlies en kalkvlekken te voorkomen.

Montage

De Kludi Zenta SL Inbouw wastafelmengkraan Chroom wordt via wandmontage gemonteerd. Deze kraan wordt niet geleverd met bijbehorend inbouwset. De kraan wordt geleverd met een tweedelige rozet.

Normen en certificeringen

Alle KLUDI-mengkranen zijn onderworpen aan een reeks nationale en internationale normen en voorschriften. Zo zijn er bijvoorbeeld geluidsisolatie-eisen zoals vastgelegd in DIN 4109 (geluidsisolatie in gebouwen) voor flatgebouwen en ziekenhuizen. Mengkranen worden over het algemeen in twee geluidsklassen ingedeeld: geluidsklasse I (< 20 dB) komt overeen met het volume van uw eigen ademhaling, terwijl geluidsklasse II (< 30 dB) ongeveer overeenkomt met het volume van een computerventilator. Fabrikanten kunnen ook talrijke niet-verplichte product certificeringen en kwaliteitskeurmerken verkrijgen.

Om er zeker van te zijn dat een mengkraan voldoende veiligheid en kwaliteit biedt, voldoet de Kludi Zenta SL Inbouw wastafelmengkraan Chroom aan de vereiste certificaten en keurmerken, zoals het DVGW-keurmerk en het TÜV-certificaat. Het geluidsmerk “P-IX” geeft de geluidsklasse aan: bijv. P-IX 8049/IB met geluidsklasse I en stromingsklasse B.

Gewicht 1.8 kg
Afmetingen Breedte 154 mm x Diepte 68 mm x Hoogte 320 mm.
Merk

Kleur

Chroom

Serie

Zenta SL

Volumestroomklasse

7 liter / minuut

Maatwerk aanvraag