Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Eéngreeps wastafelmengkraan - Kludi Bozz - zwart

240mm

Montage met één gat Debiet 5 l / min bij 3 bar Caché s-pointer beluchter M 18,5 x 1 Keramische patroon met heetwaterbegrenzer flexibele aansluitingen G 3/8 Snel montagesysteem Hoogte onderzijde uitloop 240 mm zonder afvoergarnituur

299,-

(Incl. BTW)

Uitverkocht

Montage met één gat Debiet 5 l / min bij 3 bar Caché s-pointer beluchter M 18,5 x 1 Keramische patroon met heetwaterbegrenzer flexibele aansluitingen G 3/8 Snel montagesysteem Hoogte onderzijde uitloop 240 mm zonder afvoergarnituur

Anderen Bekeken ook

SALE

Eéngreeps, Chroom

219,-

SALE

Inbouwunit

189,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

Eéngreeps, Chroom

163,-

Kludi Bozz Eéngreeps wastafelmengkraan zwart

De Kludi Bozz ééngreeps wastafelmengkraan zwart is afgeleid van de eeuwenoude waterpomp en formeel doorontwikkeld, belichaamt Kludi Bozz het archetype van alle kranen. Met de wastafelmengkraan, mengt de kraan met warm en koud water tot de gewenste temperatuur. De kraan is uit een geheel gegoten waardoor de kraan een hoogwaardige kwaliteit heeft. De hoogte van de onderzijde uitloop bedraagt 240 mm. Deze kraan wordt geleverd in matzwart, de donkere trendkleur, die de badkamer een persoonlijke tint geeft.

Debiet

Het debiet van deze Kludi Bozz ééngreeps wastafelmengkraan zwart ligt op 5 liter water per minuut bij een luchtdruk van 3 bar. Hierdoor behoort de kraan zich tot doorstroomklasse Z (waterbesparend), dit is de meest zuinige klasse uit de totale zes doorstroomklassen. Dit komt mede door de KLUDI ECO functie waarover de kraan beschikt, De in veel producten ingebouwde KLUDI Eco perlatoren kunnen het waterverbruik tot 40 % verminderen.

Beluchter

De Kludi Bozz ééngreeps wastafelmengkraan Zwart beschikt over een S-pointer beluchter (debietregelaar, straalregelaar, perlator) met een formaat van M 18,5×1, wat voor verschillende functies zorgt, zoals het voorkomen van spatten, het vormen van de waterstroom, het besparen van water en dus ook het verlagen van de energiekosten, het verminderen van kraangeluid, verhogen van de waterdruk, Zorg voor een lichte filtratie van vuil dankzij een kleine zeefplaat, en niet gewenste lucht binnenhoudt.

Keramische heetwaterbegrenzer

De Kludi Bozz ééngreeps wastafelmengkraan Zwart beschikt over een keramische patroon met heetwaterbegrenzer, wat voor beveiliging dient tegen verbranding aan heet water. Ook heeft de kraan een gesloten hendel.

Montage

De Kludi Bozz ééngreeps wastafelmengkraan Zwart wordt gemonteerd met een gat, de kraan heeft een flexibele aansluiting van formaat G3/8, en beschikt over het snel montagesysteem van KLUDI. De kraan beschikt niet over een afvoergarnituur.

Normen en certificeringen

Alle KLUDI-mengkranen zijn onderworpen aan een reeks nationale en internationale normen en voorschriften. Zo zijn er bijvoorbeeld geluidsisolatie-eisen zoals vastgelegd in DIN 4109 (geluidsisolatie in gebouwen) voor flatgebouwen en ziekenhuizen. Mengkranen worden over het algemeen in twee geluidsklassen ingedeeld: geluidsklasse I (< 20 dB) komt overeen met het volume van uw eigen ademhaling, terwijl geluidsklasse II (< 30 dB) ongeveer overeenkomt met het volume van een computerventilator. Fabrikanten kunnen ook talrijke niet-verplichte product certificeringen en kwaliteitskeurmerken verkrijgen.

Om er zeker van te zijn dat een mengkraan voldoende veiligheid en kwaliteit biedt, voldoet de Kludi Bozz ééngreeps wastafelmengkraan Zwart aan de vereiste certificaten en keurmerken, zoals het DVGW-keurmerk en het TÜV-certificaat. Het geluidsmerk “P-IX” geeft de geluidsklasse aan: bijv. P-IX 8049/IB met geluidsklasse I en stromingsklasse B.

Hoogwaardige kranen

Ben je thuis aan het verbouwen of is je kraan simpelweg aan vervanging toe? Sanisolid is de sanitair specialist waar je terecht kunt voor al je kranen, wastafelsbadkamermeubelen en meer..

Een mooie en vooral ook praktische kraan is een van de meest essentiële onderdelen in de keuken of in de badkamer. Het is daarom erg belangrijk om een goede keuze te maken. Wij helpen je hier natuurlijk graag bij verder.

Het assortiment van Sanisolid

Naast deze mooie Kludi Bozz Eéngreeps wastafelmengkraan Zwart heeft Sanisolid natuurlijk een veel groter assortiment kranen opgenomen in het assortiment. Sanisolid is dé specialist in sanitair en heeft dus alles in het assortiment opgenomen om jouw gewenste badkamer te kunnen realiseren. Je vind bij ons de mooiste wastafels (fonteinen), waskommenbadmeubelsdouchesbaden en accessoires.

De wastafels en waskommen die door Sanisolid in het assortiment zijn opgenomen zijn gemaakt van het sterke materiaal Solid Surface. Het duurzame materiaal behoort tot de composieten. Het heeft de uitstraling van steen maar voelt tegelijkertijd zacht en niet koud aan. Solid Surface is duurzaam en tijdloos in uitstraling. Wit is én blijft de basis in de meeste badkamers. Jarenlang genieten dus! Daarnaast kun je het ook recyclen voor hergebruik.

Gewicht 2.6 kg
Afmetingen Breedte 250 mm x Diepte 50 mm x Hoogte 465 mm.
Merk

Kleur

Zwart

Serie

Bozz

Temperatuurbegrenzing

Ja

Volumestroomklasse

5 liter / minuut

Maatwerk aanvraag