Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Eéngreeps wastafelmengkraan - Kludi Bozz - chroom

240mm

Montage met één gat Debiet 5 l / min bij 3 bar Caché s-pointer beluchter M 18,5 x 1 Keramische patroon met heetwaterbegrenzer flexibele aansluitingen G 3/8 Snel montagesysteem Hoogte onderzijde uitloop 240 mm zonder afvoergarnituur

234,-

(Incl. BTW)

Beschikbaarheid: Op voorraad

Montage met één gat Debiet 5 l / min bij 3 bar Caché s-pointer beluchter M 18,5 x 1 Keramische patroon met heetwaterbegrenzer flexibele aansluitingen G 3/8 Snel montagesysteem Hoogte onderzijde uitloop 240 mm zonder afvoergarnituur

Anderen Bekeken ook

SALE

Eéngreeps, Chroom

219,-

SALE

Inbouwunit

189,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

240mm

299,-

Kludi Bozz Eéngreeps wastafelmengkraan Chroom

De Kludi Bozz lijn is Afgeleid van de eeuwenoude waterpomp en formeel doorontwikkeld, belichaamt KLUDI BOZZ het archetype van alle kranen. Met de wastafelmengkraan, mengt de kraan met warm en koud water tot de gewenste temperatuur. De kraan is uit een geheel gegoten waardoor de Kludi Bozz Eéngreeps wastafelmengkraan Chroom een hoogwaardige kwaliteit heeft. De Hoogte van de onderzijde uitloop bedraagt 240 mm.

Debiet

Het debiet van de Kludi Bozz Eéngreeps wastafelmengkraan Chroom ligt op 5 Liter water per minuut bij een luchtdruk van 3 bar. Hierdoor behoort de kraan zich tot doorstroomklasse Z (waterbesparend), dit is de meest zuinige klasse uit de totale zes doorstroomklassen. Dit komt mede door de KLUDI ECO functie waarover de kraan beschikt, De in veel producten ingebouwde KLUDI Eco perlatoren kunnen het waterverbruik tot 40 % verminderen.

Beluchter

De kraan beschikt over een S-pointer beluchter (debietregelaar, straalregelaar, perlator) met een formaat van M 18,5×1, wat voor verschillende functies zorgt, zoals het voorkomen van spatten, het vormen van de waterstroom, het besparen van water en dus ook het verlagen van de energiekosten, het verminderen van kraangeluid, verhogen van de waterdruk, Zorg voor een lichte filtratie van vuil dankzij een kleine zeefplaat, en niet gewenste lucht binnenhoudt.

Keramische Heetwaterbegrenzer

De Kludi Bozz Eéngreeps wastafelmengkraan Chroom beschikt over een keramische patroon met heet water begrenzer, wat voor beveiliging dient tegen verbranding aan heet water. Ook heeft de kraan een gesloten hendel.

Montage

De KLUDI Steel wordt gemonteerd met een gat, de kraan heeft een flexibele aansluiting van formaat G3/8, en beschikt over het snel montagesysteem van KLUDI. De kraan beschikt niet over een afvoergarnituur.

Normen en certificeringen

Alle KLUDI-mengkranen zijn onderworpen aan een reeks nationale en internationale normen en voorschriften. Zo zijn er bijvoorbeeld geluidsisolatie-eisen zoals vastgelegd in DIN 4109 (geluidsisolatie in gebouwen) voor flatgebouwen en ziekenhuizen. Mengkranen worden over het algemeen in twee geluidsklassen ingedeeld: geluidsklasse I (< 20 dB) komt overeen met het volume van uw eigen ademhaling, terwijl geluidsklasse II (< 30 dB) ongeveer overeenkomt met het volume van een computerventilator. Fabrikanten kunnen ook talrijke niet-verplichte product certificeringen en kwaliteitskeurmerken verkrijgen.

Om er zeker van te zijn dat een mengkraan voldoende veiligheid en kwaliteit biedt, voldoet de Kludi Bozz Eéngreeps wastafelmengkraan Chroom aan de vereiste certificaten en keurmerken, zoals het DVGW-keurmerk en het TÜV-certificaat. Het geluidsmerk “P-IX” geeft de geluidsklasse aan: bijv. P-IX 8049/IB met geluidsklasse I en stromingsklasse B.

Gewicht 2.6 kg
Afmetingen Breedte 260 mm x Diepte 55 mm x Hoogte 510 mm.
Merk

Kleur

Chroom

Serie

Bozz

Temperatuurbegrenzing

Ja

Volumestroomklasse

5 liter / minuut

Maatwerk aanvraag