Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Douchethermostaat - Kludi Basic - chroom

Opbouw 150 mm breed

doorstroomhoeveelheid 25 l/min bij 3 bar temperatuur keuzegreep met heetwaterblokkering 38 °C keramisch bovendeel 180° met terugstroombeveiliging douche-aansluiting G 1/2 s-koppelingen G 1/2 x G 3/4

142,-

(Incl. BTW)

Uitverkocht

doorstroomhoeveelheid 25 l/min bij 3 bar temperatuur keuzegreep met heetwaterblokkering 38 °C keramisch bovendeel 180° met terugstroombeveiliging douche-aansluiting G 1/2 s-koppelingen G 1/2 x G 3/4

Anderen Bekeken ook

SALE

250mm rond

189,-

SALE

400mm 1/2''

79,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

1.454,-

Kludi Basic douchethermostaat Chroom

De Kludi Basic douchethermostaat Chroom is een thermostatische douchemengkraan, dit is een kraan met daarin een thermostaat. Die regelt de temperatuur van het water, zodat u die met één knop kunt instellen. Draai de knop warmer of kouder, waarna de thermostaat zorgt voor de menging van warm en koud water om de gewenste temperatuur aan te geven.

Temperatuur

De Kludi Basic douchethermostaat Chroom beschikt over de 38 ° C HotStop functie, zodat er geen gevaar ontstaat met warm water. Met de prachtige, klassieke chroom kleur, en tijdloze ontwerp past deze douchemengkraan bij elke badkamer.

Doorstroomklasse

De douchemengkraan plaats zich met zijn stroomklasse in klasse B, wat betekend dat de kraan 11,6-14,4 liter per minuut uit de kraan komt.

Afsluiter

De Kludi Basic douchethermostaat Chroom beschikt over een afsluiter, Een afsluiter is een mechaniek om de doorstroming van water te regelen, door het (deels) openen of sluiten van een of meer doorstroomopeningen. Ook reguleert de kraan 50% van het waterverbruik en beschermt tegen terugstroming.

Montage

De Kludi Basic douchethermostaat Chroom beschikt over een doucheafvoer met een G1/2 maat. Bij het monteren van de douchemengkraan wordt gebruik gemaakt van een S-verbinding, dit zorgt voor de verbinding tussen de kraan en muur.  De douchemengkraan is bedoeld voor bevestiging op een muur.

Het assortiment kranen bij Sanisolid

Wij hebben ons assortiment kranen onderverdeeld in de volgende verschillende categorieën:

Naast de kranen kan je bij Sanisolid natuurlijk ook altijd terecht voor: badkamermeubelsdoucheswastafelsbaden en badkamer accessoires.

Gewicht 1.556 kg
Afmetingen Breedte 94 mm x Diepte 375 mm x Hoogte 80 mm.
Serie

799, Basic

Kleur

Chroom

Merk

Prijsgroep

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Douchethermostaat – Kludi Basic – chroom” te beoordelen

Maatwerk aanvraag