Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Doucheset

Filter

Subcategorieën
Merk
Serie
Meer series ▼
Kleur
Meer kleuren ▼
Materiaal
Aantal wasbakken
Aantal kraangaten
Aantal lades
Vorm
Meer ▼
Volumestroomklasse
Meer ▼
Breedte
mm
mm
Hoogte
mm
mm
Lengte
mm
mm
Prijs
,-
,-

Toont alle 2 resultaten

  • SALE

    550 cm breed

    1.339,-
  • SALE

    System thermostaat

    513,-

Doucheset

Een doucheset bestaat bij ons uit een douchekop, slang, stang en thermostaat voor een complete douche. Het voordeel is dus dat je meteen een complete combinatie aanschaft en dus allemaal losse onderdelen uit hoeft te zoeken. Daarnaast is de styling van deze douchekop, doucheslang, douchestang en de thermostaat op elkaar afgestemd waardoor het één mooi geheel vormt.

Onze douchesets zijn ontwikkelt om als 1 product te fungeren waardoor alle losse elementen perfect op elkaar afgestemd zijn. Geen frustrerende momenten dat onderdelen niet op elkaar passen of de werking afwijkt van de verwachting. Onze douchesets werken precies zoals ze horen te werken.

Handdouche

Bij een regendouche, ook wel stortdouche genoemd is een handdouche bijna niet meer weg te denken. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze douchesets een passende handdouche hebben. Een handdouche is vooral populair bij de dames die tijdens het douchen niet willen dat hun haar nat wordt.

Stel je nieuwe badkamer samen door naast de douche ook een passend badkamermeubel, wastafel, kraan, bad of badkamer accessoires te zoeken. Heb je vragen over één van onze producten neem dan even contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg naar je droom badkamer.