Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Douchekruk

Filter

Subcategorieën
Merk
Serie
Meer series ▼
Kleur
Meer kleuren ▼
Materiaal
Aantal wasbakken
Aantal kraangaten
Aantal lades
Vorm
Meer ▼
Volumestroomklasse
Meer ▼
Breedte
mm
mm
Hoogte
mm
mm
Lengte
mm
mm
Prijs
,-
,-

Enig resultaat

  • SALE

    400mm breed

    174,-

De beste Douchekruk

Een douchekruk is een waterbestendige kruk en is voorzien van anti slip noppen. Hierdoor kunnen deze douchekrukken niet wegglijden en zijn daarom geschikt voor het gebruik in een douche. Een douchekruk zorgt ervoor dat je je veilig zelfstandig kan douchen. Op deze pagina vind je ons aanbod van verschillende douchekrukken.

Wanneer gebruikt je een douchekruk?

Een douchekruk kan je gebruiken als je snel je evenwicht verliest, slecht ter been bent of als je niet lang kunt staan. Je kunt de douchekruk in je douche plaatsen zodat je de mogelijkheid hebt om even te gaan zitten tijdens het douchen. Het voordeel hiervan is dat je je zelfstandig kan douchen op een veilige manier.

Je kunt de douchekruk natuurlijk ook gebruiken buiten de douchecabine tijdens het wassen of het tanden poetsen. Daarnaast kan het handig zijn om een douchekruk te gebruiken tijdens het verzorgen van de voeten als dit niet meer staand lukt. Een douchekruk is al jaren een hulpmiddel dat ervoor zorgt dat mensen langer zelfstandig kunnen blijven wonen.

Solid Surface douchekrukken

Sanisolid heeft enkel douchekrukken van het materiaal Solid Surface opgenomen in het assortiment. Het zijn stijlvolle design krukken welke er erg mooi uit zullen zien in je badkamer. Onze krukken bevatten geen armleuningen en rugleuningen.

De Solid Surface douchekruk heeft een vierkant zitvlak met daarin een  lichte curve. Deze curve zorgt voor een extra stevig zitcomfort. Daarnaast is de kruk voorzien van anti slip waardoor deze niet onder je vandaan schuift.

Voordelen van een douchekruk

Een douchekruk maakt het mogelijk om jezelf goed te kunnen verzorgen als je bijvoorbeeld wat slechter ter been bent. Het kan ook voorkomen dat je bang bent om uit te glijden als je je aan het douchen bent. Met behulp van de douchekruk ben je in staat altijd zelfstandig te douchen.

Solid Surface

Onze waskommen zijn gemaakt van het geweldige materiaal Solid Surface. Dit unieke materiaal kent vele voordelen. Doordat het materiaal geen poriën heeft, is het zeer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Dure schoonmaakmiddelen zijn daarom niet nodig. Het meeste vuil kun je gemakkelijk wegvegen met een vochtige doek. Uiteraard biedt het materiaal nog meer voordelen. We noemen de belangrijkste:

Massief en sterk

Solid Surface is massief en oersterk. Door de unieke eigenschappen kan het tegen een stootje!

Het heeft een naadloze afwerking

Door de vrijwel onzichtbare strakke lijmnaden ontstaat er optisch een naadloos geheel. Super strak én hygiënisch

Niet poreus en daarom hygiënisch

Het materiaal is glad van structuur en heeft geen poriën. Daarom is het zeer hygiënisch.

Gemakkelijk schoon te maken

Door de niet poreuze structuur is het materiaal makkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Duurzaam

Solid Surface is tijdloos in uitstraling. Wit is én blijft de basis in de meeste badkamers. Jarenlang genieten dus! Daarnaast kun je het ook recyclen voor hergebruik.

Zeer lange levensduur

Solid Surface waskommen gaan zeer lang mee! Het materiaal is zeer sterk en behoudt zijn kleur. Eventuele kleine beschadigingen zijn gemakkelijk weg te werken.

Het Sanisolid assortiment

Naast de categorie douches met daarin de verschillende douchekrukken, regendouches en thermostaatkranen hebben wij natuurlijk meer opgenomen in ons assortiment. Bekijk hier onze overige producten: