Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Douche

Filter

Subcategorieën
Merk
Serie
Meer series ▼
Kleur
Meer kleuren ▼
Materiaal
Aantal wasbakken
Aantal kraangaten
Aantal lades
Vorm
Meer ▼
Volumestroomklasse
Meer ▼
Breedte
mm
mm
Hoogte
mm
mm
Lengte
mm
mm
Prijs
,-
,-

Toont alle 11 resultaten

 • SALE

  400mm breed

  174,-
 • SALE

  400mm 1/2

  47,-
 • SALE

  400mm 1/2''

  49,-
 • SALE

  550 cm breed

  1.339,-
 • SALE

  System thermostaat

  513,-
 • SALE

  puristic chroom

  36,-

De beste kwaliteit douches

De douche is één van de belangrijkste elementen van de badkamer naast het badkamermeubel. bij Sanisolid kom je alleen de beste kwaliteit douches tegen. Door gebruik te maken van hoogwaardige kwaliteit producten heb je jarenlang geen omkijken naar je douche.

De douches van Sanisolid vindt je terug in luxe hotels dus waan je iedere dag in je eigen luxe hotel badkamer met onze producten. Er zijn veel verschillende soorten douches en wij richten ons op de zeer populaire regendouches (inbouw douches).  Naast dat deze er fantastisch uit zien zijn ze ook een echte eye catcher in de badkamer.

Een regendouche wordt ook wel een stortdouche genoemd en de naam laat al doorschemeren wat de functie van de douche is. Een heerlijk comfortabele combinatie van waterstralen die zich recht naar beneden laten vallen.

Regendouche

Echter is dat niet het belangrijkste, het comfort en gebruiksgemak is het allerbelangrijkste. Een regendouche van Sanisolid is eenvoudig te gebruiken. Onze douches zet je met de draai van een knop aan en uit, wat ook geldt voor de temperatuur. Buiten de grote douchekop hebben onze modellen ook een kleine douchekop. Deze handzame sproeier wordt vaak door de dames gebruikt wanneer bijvoorbeeld de haren niet nat mogen worden.

Voordelen van een regendouche

Naast dat ze momenteel erg populair zijn en dus in veel badkamers terug te vinden zijn bieden ze veel comfort. Deze douchekoppen zijn over het algemeen al groter dan bij een normale douche wat zorgt voor een groter bereik van het water. Je vangt dus meer water op wat over het algemeen als prettig en rustgevend ervaren wordt.

Met een waterbesparing het aantal liters wat verbruikt wordt door een regendouche beperkt waardoor je met een minimale verhoging van het watergebruik de maximale douche ervaring ervaart.

De regendouche bevind zich ook recht boven je lichaam waardoor het water verticaal de douchekop verlaat. Een normale douche zal de douchestraal altijd onder een bepaalde hoek sturen waardoor het veel water verloren gaat omdat het naast je lichaam terecht komt. Een regendouche is recht boven je lichaam gepositioneerd waardoor de straal recht naar beneden en daardoor je lichaam raakt.

De complete badkamer

Zoals we al aangaven is de douche één van de belangrijkste elementen van de badkamer maar hoort het badkamermeubel en kraan hier ook bij. Complementeer uw badkamer door naast de douche ook te kiezen voor een passend badkamermeubel en kraan. Wij bieden de keuze uit zowel enkele badkamer meubels als dubbele badkamer meubels.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een mooi passende wastafel en kraan te combineren bij uw douche. Beschik je ook over een wc in de badkamer? Neem dan eens een kijkje bij onze toiletmeubels.

Het assortiment van Sanisolid

Naast de categorie douches met daarin de verschillende regendouches en thermostaatkranen hebben wij natuurlijk meer opgenomen in ons assortiment. Bekijk hier onze overige producten: