Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Badmeubel - Solid Surface Excellence Boston

De Sanisolid excellence line staat voor pure luxe & design.  Het “Boston” badmeubel is dan ook echt one of a kind en een prachtige blikvanger in uw badkamer. Het meubel is volledig verwaardigd uit hoogwaardige acrylic Solid Surface materialen van de merken Corian, Hi-Macs, of Staron.

1.249,-

(Incl. BTW)

Uitverkocht

De Sanisolid excellence line staat voor pure luxe & design.  Het “Boston” badmeubel is dan ook echt one of a kind en een prachtige blikvanger in uw badkamer. Het meubel is volledig verwaardigd uit hoogwaardige acrylic Solid Surface materialen van de merken Corian, Hi-Macs, of Staron.

Anderen Bekeken ook

SALE

800mm breed

520,-

SALE

Fontein, 355mm breed

216,-

SALE

Fontein, 365mm breed

260,-

SALE

Opbouw waskom 500mm breed

279,-

Sanisolid Excellence Boston badmeubel

Het Sanisolid excellence Boston badmeubel komt in een mat witte kleur. Het badmeubel heeft een modern futuristisch design. Het badmeubel heeft afgeronde hoeken en een ovalen vorm. Het badkamermeubel heeft een luxe uitstraling wat uw badkamer een echte hotellook geeft. Aan de linkerkant heeft u een ovalen wasbak. De wastafel is afgewerkt met chromen details. Daarnaast is er een kleine inkeping gemaakt zodat het water niet kan overlopen wat overstromingen in uw badkamer voorkomt.

Aan de rechterkant van het badmeubel heeft u extra weglegruimte om uw producten kwijt te kunnen. De extra ruimte is handig in dagelijks gebruik en geeft u de mogelijkheid om uw mooiste producten tentoon te stellen. Daarnaast heeft het badkamermeubel een inkeping waar u uw handdoeken in kwijt kunt. Dit geeft u extra opbergruimte en laat uw badkamer er luxe en strak uitzien. De inkeping is vierkant en heeft strakke hoeken wat afsteekt bij het verdere ronde design.

Het badkamermeubel is stijlvol maar ook praktisch in uw badkamer. De grote wastafel is prettig in gebruik en dankzij de extra oppervlakte aan uw rechterkant kunt u al uw benodigdheden kwijt binnen handbereik. Combineer het excellence Boston badmeubel met een chromen Kludi Pure & Style wastafelmengkraan voor een klassieke afwerking. Als u voor een moderne look wilt gaan kunt u kiezen voor de mat zwarte Kludi kranen wat afsteekt bij de witte kleur van het badkamermeubel. In combinatie met de ronde luxe spiegels krijgt u een luxe look in uw badkamer. Het badkamermeubel is gemaakt van het sterke Solid Surface materiaal. Dit gaat jarenlang mee zonder beschadigingen. Daarnaast is het niet poreus wat hygiënisch is in gebruik.

Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact op via info@sanisolid.com.

Solid Surface

Sanisolid is de expert in Solid Surface badkamermeubelen. Dit oersterke materiaal gaat jarenlang mee. Kleine beschadigingen kunnen makkelijk weggewerkt worden wat u jarenlang plezier geeft zonder kopzorgen. De witte kleur is tijdloos en klassiek. Solid Surface is niet poreus en krijgt daarom ook geen verkleuringen. Dit is ook de reden dat Solid Surface hygiënisch is en makkelijk schoon te maken. Daarnaast is het een duurzame oplossing omdat het materiaal te recyclen is.

 

Aantal wasbakken

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Badmeubel – Solid Surface Excellence Boston” te beoordelen

Maatwerk aanvraag