Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Solid Surface badkamermeubel

Filter

Subcategorieën
Merk
Kleur
Meer kleuren ▼
Materiaal
Aantal wasbakken
Aantal kraangaten
Aantal lades
Vorm
Meer ▼
Volumestroomklasse
Meer ▼
Breedte
mm
mm
Hoogte
mm
mm
Lengte
mm
mm
Prijs
,-
,-

Toont alle 2 resultaten

  • SALE

    800mm breed

    520,-

Solid surface badkamermeubel

Solid surface is een nieuw populair materiaal wat we steeds meer terugzien in de badkamers. Solid surface badkamermeubels bestaan uit een composiet uit mineralen en harsen die samen een nieuw duurzaam en sterk materiaal vormen. Solid surface is hygiënisch en zeer duurzaam. Een solid surface badmeubel kan in bijna elke vorm gemaakt worden, maar vaak wordt gekozen voor strakke lijnen. Op deze pagina vind je ons aanbod met verschillende Solid surface badmeubelen.

Solid Surface is net kunststof, maar dan beter!

Een Solid surface badkamermeubel bestaat uit verschillende mineralen en harsen die samen een sterk materiaal vormen dat van boven tot onder precies hetzelfde materiaal is. Solid surface is duurzaam en extreem sterk, daarnaast is het indien nodig ook naadloos te repareren. Doordat er geen naden of openingen in zitten is het materiaal gemakkelijk schoon te houden en dus ook nog eens erg hygiënisch.

Een Solid surface badkamermeubel kopen

Sanisolid is dé nummer 1 leverancier in Solid surface badkamermeubelen.  Je vind op deze pagina ons diverse aanbod badkamerbeubels en je kunt deze dan ook gemakkelijk online bestellen. Ben je toch op zoek naar meer maatwerk dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

De voordelen van Solid Surface

Het materiaal Solid Surface kent vele voordelen. Doordat het materiaal geen poriën heeft, is het zeer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Dure schoonmaakmiddelen zijn daarom niet nodig. Het meeste vuil kun je gemakkelijk wegvegen met een vochtige doek. Uiteraard biedt het materiaal nog meer voordelen. We noemen de belangrijkste:

Massief en sterk

Solid Surface is massief en oersterk. Door de unieke eigenschappen kan het tegen een stootje!

Het heeft een naadloze afwerking

Door de vrijwel onzichtbare strakke lijmnaden ontstaat er optisch een naadloos geheel. Super strak én hygiënisch

Niet poreus en daarom hygiënisch

Het materiaal is glad van structuur en heeft geen poriën. Daarom is het zeer hygiënisch.

Gemakkelijk schoon te maken

Door de niet poreuze structuur is het materiaal makkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Duurzaam

Solid Surface is tijdloos in uitstraling. Wit is én blijft de basis in de meeste badkamers. Jarenlang genieten dus! Daarnaast kun je het ook recyclen voor hergebruik.

Zeer lange levensduur

Solid Surface waskommen gaan zeer lang mee! Het materiaal is zeer sterk en behoudt zijn kleur. Eventuele kleine beschadigingen zijn gemakkelijk weg te werken.

Wil je meer weten over Solid Surface?

Het assortiment Solid badmeubels bij Sanisolid.com

Wij hebben ons assortiment badkamermeubels onderverdeeld in de volgende verschillende categoriën:

Naast de badkamermeubels kan je bij Sanisolid natuurlijk ook altijd terecht voor wastafels, doucheskranenbaden en badkamer accessoires.