Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Fonteinmeubel

Filter

Subcategorieën
Merk
Kleur
Meer kleuren ▼
Materiaal
Aantal wasbakken
Aantal kraangaten
Aantal lades
Vorm
Meer ▼
Volumestroomklasse
Meer ▼
Breedte
mm
mm
Hoogte
mm
mm
Lengte
mm
mm
Prijs
,-
,-

Toont alle 5 resultaten

  • SALE

    Fontein, 365mm breed

    260,-

Fonteinmeubel

In de ruimte van het toilet zijn er eigenlijk maar 2 belangrijke elementen. De toiletpot zelf en het fonteintje of het fonteinmeubel. Omdat de ruimtes vaak beperkt zijn is het van belang dat je de stijlen op elkaar afstemt. Zo voorkom je onnodige drukte in deze kleine ruimte.

Verschillen tussen fontein en een toiletmeubel

Soms worden deze producten voor hetzelfde aangezien maar eigenlijk is het verschil heel eenvoudig. Een fontein is eigenlijk een kleine wasbak en een toiletmeubel is een fontein met passend meubel eronder, ook wel fonteinmeubel genoemd Door gebrek aan ruimte of een minimalistische sfeer te creëren kiezen mensen vaak voor enkel een fontein. Heb je wat meer ruimte en/ of wil je gastendoekjes, toiletrollen en andere producten uit het zicht hebben dan kies je vaak voor een toiletmeubel.

Stijlen

Afhankelijk van de stijl van de ruimte kan er gekozen worden voor een bepaald type toilet- fonteinmeubel. De kan je bijvoorbeeld kiezen voor een meubel met een wastafel erop in de vorm van het meubel, wat vaak rechthoekig is.

Je kan ook kiezen voor een meubel met daarop een waskom. Dit zie je vaak bij de modernere stijlen terugkomen en zorgt voor een luxe touch door de contrasterende vormen.

Daarnaast is er ook nog de minimalistische stijl, waarbij de waskom enkel op een plateau rust.

Kranen

Let ook goed op de kraan die je kiest. Maatvoering is eigenlijk het belangrijkste. Omdat het vaak al gaat om kleinere ruimtes moet je er geen grote kraan in plaatsen. Een grote kraan zorgt automatisch voor een grote wastafel wat niet altijd past in de ruimte maar vaak ook niet bij de stijl.

Heb je een modern en strak design, kies dan ook een strakke kraan. Denk ook aan de finish. Waar een glimmende finish vaak een wat landelijkere stijl heeft zie je bij modern een matte finish vaker voorkomen. Tegenwoordig is het ook een trend om gekleurde kranen te kiezen. Denk hierbij aan zwart, goud of koper.

Vergeet ook de hygiëne niet. Het is geen toeval dat de meeste kranen enkel een bedieningshendel hebben wat horizontaal of verticaal werkt. Zo is de hendel eenvoudig te bedienen en hoeft dit niet perse met je vingers.

Het assortiment van Sanisolid

Naast de verschillende badkamermeubels en toiletmeubels/fonteinmeubels heeft Sanisolid een uitgebreid aanbod voor alles voor in je badkamer. Bekijk hier alle verschillende producten: