Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Enkel badkamermeubel

Filter

Subcategorieën
Merk
Kleur
Meer kleuren ▼
Materiaal
Aantal wasbakken
Aantal kraangaten
Aantal lades
Vorm
Meer ▼
Volumestroomklasse
Meer ▼
Breedte
mm
mm
Hoogte
mm
mm
Lengte
mm
mm
Prijs
,-
,-

Toont alle 6 resultaten

  • SALE

    800mm breed

    520,-

Badkamermeubel enkel

Wil je in één keer klaar zijn met een wastafel en een passend badkamermeubel voor onder de wastafel? Kies dan voor een badkamermeubel, deze zijn altijd perfect op elkaar afgestemd. Op basis van bijvoorbeeld de beschikbare ruimte kan je kiezen tussen een badmeubel enkel of badmeubel dubbel.

Onze badkamermeubels hebben allemaal een redelijk straks uiterlijk maar we hebben er wel rekening mee gehouden dat het geen uitgesproken badmeubels zijn. Hierdoor kunnen ze met verschillende stijlen gecombineerd worden. Als je op zoek bent naar een badmeubel dan is het handig dat je onderstaande punten even doorneemt.

Waarom een badmeubel enkel

Een badkamermeubel enkel is de ideale oplossing wanneer je beperkte ruimte hebt in de badkamer en je op zoek bent naar een totaaloplossing. Enkele badmeubels zijn niet al te breed, vaak maximaal 90 cm, waardoor er meestal wel plek is voor een badmeubel enkel. Met deze combinatie heb je toch een wastafel en voldoende opbergruimte binnen een beperkte ruimte gerealiseerd.

Aantal lades

Als je overweegt om een badkamermeubel aan te schaffen dan ben je waarschijnlijk ook op zoek naar opbergruimte. Het aantal lades en de hoogte van de lades bepalen in veel gevallen hoe de opbergruimtes ingedeeld zijn.

Wij kiezen eigenlijk voornamelijk voor 2 opberglades en dat is niet zonder reden. De hoogte van het badmeubel zorgt ervoor dat het eigenlijk niet mogelijk is om 3 lades onder elkaar te plaatsen. daar komt bij dat het ook geen optie is om 1 van de 3 lades op de grond te laten rusten omdat dan de kans bestaat dat je je teen vaak tegen de lade stoot.

Een andere mogelijkheid is om de lades minder hoog te maken zodat er wel 3 onder elkaar passen maar dan is de hoogte van de lades eigenlijk niet hoog genoeg om de meeste spullen in op te bergen. Daarnaast oogt het minder mooi wanneer 3 smalle lades onder elkaar zitten.

De wastafel

Naast het meubel bestaat het product natuurlijk ook uit te wastafel. Zoals aangegeven is het mooie van een compleet badkamermeubel enkel dat de wastafel en het meubel perfect op elkaar afgestemd zijn. Hierbij is rekening gehouden met de maatvoering, stijl en afwerking.

Bij de wastafels kiezen wij ervoor om ronde vormen aan te houden. Dit is extra hygiënisch omdat vuil zich niet op nestelen in de hoeken. Ook met schoonmaken zijn ronde hoeken fijner omdat er geen onderbreking in de ondergrond is.

Solid Surface

De wasbakken in onze badmeubels zijn gemaakt van het innovatieve materiaal Solid Surface. Dit unieke materiaal kent vele voordelen. Doordat het materiaal geen poriën heeft, is het zeer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Dure schoonmaakmiddelen zijn daarom niet nodig. Het meeste vuil kun je gemakkelijk wegvegen met een vochtige doek. Uiteraard biedt het materiaal nog meer voordelen. We noemen de belangrijkste:

Massief en sterk

Solid Surface is massief en oersterk. Door de unieke eigenschappen kan het tegen een stootje!

Het heeft een naadloze afwerking

Door de vrijwel onzichtbare strakke lijmnaden ontstaat er optisch een naadloos geheel. Super strak én hygiënisch

Niet poreus en daarom hygiënisch

Het materiaal is glad van structuur en heeft geen poriën. Daarom is het zeer hygiënisch.

Gemakkelijk schoon te maken

Door de niet poreuze structuur is het materiaal makkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Duurzaam

Solid Surface is tijdloos in uitstraling. Wit is én blijft de basis in de meeste badkamers. Jarenlang genieten dus! Daarnaast kun je het ook recyclen voor hergebruik.

Zeer lange levensduur

Solid Surface gaat zeer lang mee! Het materiaal is zeer sterk en behoudt zijn kleur. Eventuele kleine beschadigingen zijn gemakkelijk weg te werken.