Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Badkamermeubelsets

Filter

Subcategorieën
Merk
Kleur
Meer kleuren ▼
Materiaal
Aantal wasbakken
Aantal kraangaten
Aantal lades
Vorm
Meer ▼
Volumestroomklasse
Meer ▼
Breedte
mm
mm
Hoogte
mm
mm
Lengte
mm
mm
Prijs
,-
,-

Toont alle 6 resultaten

  • SALE

    2 lades

    649,-

Badkamermeubelsets

Als het tijd is voor een nieuwe badkamer kom je er pas achter hoe lastig het kan zijn om de juiste producten bij elkaar te zoeken. Welke kranen, welke wastafel, 1 of 2 wastafels wel of geen waskommen, inbouw of opbouw? Wat de keuze kan vereenvoudigen is om te kijken naar complete badkamermeubelsets. Hierdoor weet je zeker dat je alles in dezelfde stijl hebt en dat alles samen gemonteerd kan worden.

Waaruit bestaat een set

Badkamermeubelsets bestaan uit een onderkast, wastafel en kraan. Wanneer badkamermeubelsets uit 2 wastafels bestaan horen er ook 2 kranen bij. Wij hebben ervoor gekozen gebruik te maken van het duurzame Solid Surface waardoor wij alle wastafels mooi strak geïntegreerd hebben in de onderkast. Dit geeft een chique en luxe uitstraling.

Afmetingen

Wij begrijpen dat geen badkamer hetzelfde is en dat je op zoek bent naar een specifieke maatvoering. Wij hebben verschillende maatvoeringen opgenomen om iedereen een passende oplossing te bieden.  Hierdoor zie je bij ons badkamermeubelsets van 43 mm breed tot 1200 mm breed.

Hoe breder de afmeting van het meubel hoe meer ruimte er is voor de onderkast. Daardoor kunnen we ook meerdere lades plaatsen bij bredere badkamermeubels. Zo bieden wij keuze tussen 2 en 4 lades variërend in hoogte en breedte.

Solid Surface

Omdat Solid Surface in alle mogelijke vormen geproduceerd kan worden kunnen we deze perfect aan laten sluiten met de onderkast. Hierdoor kunnen we het strakke design doorvoeren zonder dat afbreuk gedaan wordt door een afwijkende wastafel. Daarnaast is het materiaal Solid Surface eenvoudig schoon te maken en houden wat slechts één van de voordelen is, de voordelen zijn:

Massief en sterk

Solid Surface is massief en oersterk. Door de unieke eigenschappen kan het tegen een stootje!

Het heeft een naadloze afwerking

Door de vrijwel onzichtbare strakke lijmnaden ontstaat er optisch een naadloos geheel. Super strak én hygiënisch

Niet poreus en daarom hygiënisch

Het materiaal is glad van structuur en heeft geen poriën. Daarom is het zeer hygiënisch.

Gemakkelijk schoon te maken

Door de niet poreuze structuur is het materiaal makkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Duurzaam

Solid Surface is tijdloos in uitstraling. Wit is én blijft de basis in de meeste badkamers. Jarenlang genieten dus! Daarnaast kun je het ook recyclen voor hergebruik.

Zeer lange levensduur

Solid Surface gaat zeer lang mee! Het materiaal is zeer sterk en behoudt zijn kleur. Eventuele kleine beschadigingen zijn gemakkelijk weg te werken.

Het assortiment badkamermeubels bij Sanisolid

Wij hebben ons assortiment badkamermeubels onderverdeeld in de volgende verschillende categorieën:

Toiletmeubel
Enkel badkamermeubel
Dubbel badkamermeubel
Solid Surface badkamermeubel
Badkamermeubel met waskom
Badkamermeubelsets

Naast de badkamermeubels kan je bij Sanisolid natuurlijk ook altijd terecht voor: kranen, douches, wastafels, baden en badkamer accessoires.