Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Badkamermeubel

Filter

Subcategorieën
Meer categorieën
Merk
Kleur
Meer kleuren ▼
Materiaal
Aantal wasbakken
Aantal kraangaten
Aantal lades
Vorm
Meer ▼
Volumestroomklasse
Meer ▼
Breedte
mm
mm
Hoogte
mm
mm
Lengte
mm
mm
Prijs
,-
,-

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

 • SALE

  800mm breed

  520,-
 • SALE

  Opbouw waskom 500mm breed

  279,-
 • SALE

  Opbouw waskom, 430mm breed

  199,-

Badkamermeubel / Badmeubels

Een badkamermeubel, ook wel badmeubel genoemd, is een zeer belangrijk onderdeel van jouw badkamer. Het is vaak een groot object en daarmee ook direct een echte blikvanger. Het badkamermeubel wordt daarnaast elke dag door iedereen in huis gebruikt. Het is daarom erg belangrijk dat je je goed verdiept in het aanbod voordat je een keuze maakt voor jouw badmeubel.

De verschillende typen badkamermeubels

In ons assortiment badmeubels hebben wij onderscheid gemaakt tussen de enkele badkamermeubels en de dubbele badkamermeubels. Zoals het al doet vermoeden betekent het of er één of twee wastafels in het meubel zijn verwerkt. Alle badkamermeubels die wij aanbieden zijn voorzien van een kast en/of lade die dient als extra opbergruimte voor in je badkamer naast de veelgebruikte spiegelkast.

Ben je op zoek naar een leuk klein meubeltje voor onder het fontein op je toilet, bekijk dan onze fonteinkast (ook wel toiletmeubel genoemd).

Onze collectie Badkamermeubelen

Bij Sanisolid hebben wij een mooie collectie badkamermeubelen voor je samengesteld. Heb je misschien speciale wensen dan kan je altijd contact opnemen met één van onze specialisten voor eventueel maatwerk.

Onze badkamermeubels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wij hebben bijvoorbeeld badkamermeubels van 60 cm, 90 cm en 120 cm breed. Of je nu een kleine of grote badkamer hebt, je kunt bij ons altijd terecht.

Verschillende stijlen badmeubels

Niet iedereen heeft dezelfde smaak. Waar de een op zoek is naar een strakke en moderne look, is de ander op zoek naar warme tinten met behulp van houtsoorten. Sanisolid heeft verschillende typen meubelen opgenomen in het assortiment. Heb je misschien toch nog andere wensen en/of vragen dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Tips voor de aankoop van een badkamermeubel

Het is van groot belang dat je weet hoeveel ruimte er beschikbaar is voor het badkamermeubel. Zo zal een kleine badkamer een kleiner badkamermeubel vereisen dan een grote badkamer. Daarbij kun je met een onderbouwkast veel ruimte besparen.

Houdt rekening met de kleuren in je badkamer. Een badkamer is tegenwoordig niet alleen meer in het wit verkrijgbaar. Dit vergroot natuurlijk de mogelijkheden maar zorgt er ook voor dat je er rekening mee moet houden dat de kleur overeenkomt met de kleurstijl van je badkamer.

Bedenk goed of je gewone wastafel of een opbouw waskom wilt hebben. In het laatste geval wordt de waskom bovenop het meubel geplaatst wat een luxe uitstraling geeft én meer ruimte in de lades.

Solid Surface badmeubels

Sanisolid is dé leverancier in Europa voor Solid Surface badmeubels, wastafels en baden. Ben jij op zoek naar een mooie Solid Surface badkamermeubel dan kan je deze hier terugvinden, wanneer je toch meer op zoek bent naar maatwerk kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Koop jouw badkamermeubel online bij Sanisolid.com

Je kunt jouw ideale badkamermeubel eenvoudig online kopen bij Sanisolid.com. Heb je vragen dan zijn onze adviseurs telefonisch tot 18.00 bereikbaar voor al jouw vragen.