Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Baddoucheset - Kludi Nova Fonte - chroom

purisitc chroom

Puristisch Baddoucheset 1S Handdouche DN 15 met één straalsoort: volume Debiet 15 l/min bij 3 bar met snelle kalkreiniging draaivaste KLUDI SUPARAFLEX SILVER doucheslang G1/2 x G1/2 x 1600 mm geplastificeerd met conische moeren stijve muur douche houder met schroeven en pluggen Wandmontage

124,-

(Incl. BTW)

Uitverkocht

Puristisch Baddoucheset 1S Handdouche DN 15 met één straalsoort: volume Debiet 15 l/min bij 3 bar met snelle kalkreiniging draaivaste KLUDI SUPARAFLEX SILVER doucheslang G1/2 x G1/2 x 1600 mm geplastificeerd met conische moeren stijve muur douche houder met schroeven en pluggen Wandmontage

Anderen Bekeken ook

SALE

250mm rond

189,-

SALE

400mm 1/2''

79,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

stop/omstel

419,-

Kludi Nova Fonte Baddoucheset Chroom

Deze geplastificeerde klassieke Kludi Nova Fonte Baddoucheset Chroom behoort tot de KLUDI NOVA FONTE puristic serie. Met purisme wordt een terugkeer naar oorspronkelijke principes bedoelt. Het puristische belichaamt tijdloze elegantie en moderne sierlijkheid. Wat op het eerste gezicht tegenstrijdig lijkt, kan perfect met elkaar combineren. Traditie-bewuste vormgeving in harmonieus samenspel met gereduceerde verfijning creëren tijdloze elegantie en bijzondere waarde. Deze Kludi Nova Fonte Baddoucheset Chroom bestaat uit de KLUDI-handdouche DN15, een draaivaste KLUDI SUPARAFLEX SILVER doucheslang, en een stijve muur houder. De baddoucheset wordt ook geleverd met de bijbehorende schroeven en pluggen. De baddoucheset heeft een straalsoort (volume) en beschikt over de snelle kalkreiniging functie van Kludi.

Handdouche

Een handdouche kunt u in de hand kunt nemen om het lichaam schoon te spoelen of de douche zelf schoon te maken. Om optimaal gebruik te maken van je douche is een handdouche eigenlijk onmisbaar. De handdouche kun je eenvoudig van de douchestang afhalen en handmatig spoelen waar je wilt, bijvoorbeeld op je schouders, onderrug of nek. Het voordeel van een handdouche is dat iedereen deze naar eigen wens kan instellen, daarom kan iedereen zijn individuele douchewensen realiseren met het gebruik van een handdoucheset.

Tegenwoordig wordt in veel douches een regendouche geïnstalleerd. Vaak wordt de handdouche daarbij vergeten. Toch is het gebruik van handdouches in de badkamer erg gemakkelijk. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk je haren uitspoelen met een comfortabele hardere straal. Of je wilt juist genieten van een heerlijke zachte straal als je je huid bijvoorbeeld verbrand hebt.

Debiet

Het Debiet van de Kludi Nova Fonte Baddoucheset Chroom bedraagt 15 liter per minuut bij een luchtdruk van 3 bar. Hierdoor behoort het debiet zich in doorstroomklasse C.

Montage

De Kludi Nova Fonte Baddoucheset Chroom wordt aangesloten met formaat G1/2 x G1/2 x 1600 mm. De baddoucheset wordt geleverd met bijbehorende schroeven en pluggen, met conische (kegelvormige) moeren. De baddoucheset is bedoeld voor montage aan de wand.

Certificeringen en normen

Alle in Duitsland aangeboden armaturen zijn onderworpen aan een aantal nationale en internationale normen en voorschriften. Zo zijn er specifieke eisen aan geluidswering. Voor meergezinswoningen of ziekenhuizen zijn deze geregeld in DIN 4109 (geluidsisolatie in de bouw). Armaturen worden over het algemeen onderverdeeld in twee geluidsklassen: Geluidsklasse I (<20 dB) komt overeen met het volume van het eigen ademgeluid, terwijl geluidsklasse II (<30 dB) vergelijkbaar is met het geluidsniveau van een pc-ventilator.

Daarnaast zijn er tal van productcertificeringen en kwaliteitscertificaten die fabrikanten op vrijwillige basis kunnen behalen. Om ervoor te zorgen dat de veiligheid en kwaliteit van een afsluiter correct zijn, voldoet de Kludi Nova Fonte Baddoucheset Chroom aan de bijbehorende certificaten en keuringszegels van het DVGW-keurmerk en het TÜV-certificaat.

Gewicht 1.2 kg
Afmetingen Breedte 77 mm x Diepte 350 mm x Hoogte 235 mm.
Merk

Kleur

Chroom

Serie

Nova Fonte

Volumestroomklasse

15 liter/ minuut

Maatwerk aanvraag