Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Bad en douchemengkraan - Kludi Zenta SL - chroom

939,-

(Incl. BTW)

Beschikbaarheid: Op voorraad

Anderen Bekeken ook

SALE

Eéngreeps, Chroom

219,-

SALE

Inbouwunit

189,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

240mm

299,-

Kludi Zenta SL Bad- en douchemengkraan Chroom

Deze vrijstaande Kludi Zenta SL Bad- en douchemengkraan Chroom is van het merk Kludi en behoort tot de Zenta SL serie. De mengkraan zorgt ervoor dat doormiddel van het mengen van warm en koud water, het water de gewenste temperatuur bereikt. Deze kraan beschikt over een gesloten hendel. De kraan is 1075 millimeter hoog, en komt daardoor gemakkelijk boven de gemiddelde hoogte van een bad (530 millimeter).

Heetwaterbegrenzer

De kraan beschikt over een Keramische patroon met heet water begrenzer, De begrenzer stopt de waterdoorvoer zodra de douchetemperatuur boven een bepaald graden Celsius komt. Dit voorkomt verbranding en gevaarlijke situaties.

Beluchter

De kraan beschikt over een debietregelaar (beluchter, straalregelaar, perlator) met een s-pointer en een formaat van M 24×1, wat dient voor verschillende functies, zoals het voorkomen van spatten, het vormen van de waterstroom, het besparen van water en dus ook het verlagen van de energiekosten, het verminderen van kraangeluid, verhogen van de waterdruk, Zorg voor een lichte filtratie van vuil dankzij een kleine zeefplaat, en stank binnenhouden

Doorstroomklasse

De Kludi Zenta SL Bad- en douchemengkraan Chroom heeft een debiet van 22 liter per minuut bij een druk van 3 bar.

Terugstroming

De Kludi Zenta SL Bad- en douchemengkraan Chroom beschikt over een terugstroom beveiliging, ook wel een keerklep of terugslagklep genoemd, dit is een klein klepje dat binnenin waterleidingen is bevestigd. De terugstroombeveiliging zorgt ervoor dat vloeistoffen slechts in een richting kunnen vloeien, dus vervuild water stroomt niet in het waternet of in het drinkwater van het gebouw.

Toebehoren

Deze kraan beschikt over een twist vaste KLUDI SUPARAFLEX SILVER doucheslang, een KLUDI A-QA handdouche, en beschikt over de S-aanwijzer functie. De kraan kan worden aangesloten met een G 1/2 x G 1/2 x 1250 mm aansluitslang.

KLUDI

KLUDI produceert sinds 1926 hoogwaardige kranen met een stijlvol design en langdurig gebruik. Het doel is om de hoogste kwaliteit in gebruik en perfect design op een unieke manier te verenigen, komt voort uit de traditie van de beslagspecialist. De claim ‘Water in Perfection’ komt onmiskenbaar tot uiting in de KLUDI producten en in alle dienstverlening aan de klanten.

Gewicht 12.2 kg
Afmetingen Breedte 450 mm x Diepte 200 mm x Hoogte 1075 mm.
Merk

Kleur

Chroom

Serie

Zenta SL

Temperatuurbegrenzing

Ja

Volumestroomklasse

22 liter / minuut

Maatwerk aanvraag