Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

SALE

Bad en douchemengkraan - Kludi Bozz - zwart

Keramische patroon met heetwaterbegrenzer Beluchter s-pointer M 24 X 1 Debiet 22 l / min bij 3 bar autom. Ombouw: douche / bad intrinsiek veilig tegen terugstroming twistvaste KLUDI SUPARAFLEX SILVER doucheslang G 1/2 x G 1/2 x 1250 mm met KLUDI handdouche 1S

1.454,-

(Incl. BTW)

Uitverkocht

Keramische patroon met heetwaterbegrenzer Beluchter s-pointer M 24 X 1 Debiet 22 l / min bij 3 bar autom. Ombouw: douche / bad intrinsiek veilig tegen terugstroming twistvaste KLUDI SUPARAFLEX SILVER doucheslang G 1/2 x G 1/2 x 1250 mm met KLUDI handdouche 1S

Anderen Bekeken ook

SALE

Eéngreeps, Chroom

219,-

SALE

Inbouwunit

189,-

SALE

douchesysteem

313,-

SALE

240mm

299,-

Kludi Bozz Bad- en douchemengkraan Zwart

Deze vrijstaande bad- en Douchemengkraan is van het merk KLUDI en behoort tot de BOZZ serie. De Kludi Bozz Bad- en douchemengkraan Zwart zorgt ervoor dat doormiddel van het mengen van warm en koud water, het water de gewenste temperatuur bereikt. Deze kraan beschikt over een gesloten hendel. De Kludi Bozz Bad- en douchemengkraan Zwart is 1075 millimeter hoog, en komt daardoor gemakkelijk boven de gemiddelde hoogte van een bad (530 millimeter). De kraan beschikt over twistvaste KLUDI SUPARAFLEX SILVER doucheslang met KLUDI-handdouche 1S.

Heetwaterbegrenzer

In merkkranen zijn eengreepsmengkranen en thermostatische eengreepsmengkranen over het algemeen uitgerust met instelbare warmwaterafsluiters, die de maximale temperatuur begrenzen en verbranding voorkomen. En hierdoor gevaarlijke situaties kunnen voorkomen.

Beluchter

De Kludi Bozz Bad- en douchemengkraan Zwart beschikt over een debietregelaar (beluchter, straalregelaar, perlator) met een S-pointer, formaat van M 24×1, Een beluchter is een sproeier aan de uitloop van de kraan. De straalregelaar verbreedt en richt de waterstraal. De juiste afdichtingen beveiligen de kraan tegen ongewenst waterverlies. Druppelende kranen moeten daarom zo snel mogelijk worden gerepareerd of vervangen om waterverlies en kalkvlekken te voorkomen.

S-pointer

Wastafels en kranen gaan niet altijd functioneel samen. Hoe kunt u ervoor zorgen dat de waterstraal van de kraan daarheen wordt gericht waar hij het minst spat? De KLUDI-oplossing: de s-pointer-straalregelaar kan met een vingerbeweging precies worden ingesteld – bij de montage van de kraan kunt u individueel bepalen waar de straal gericht wordt.

Debiet

De Kludi Bozz Bad- en douchemengkraan Zwart heeft een debiet van 22 liter per minuut bij een druk van 3 bar.

Montage

De kraan is bedoeld voor stand montage voor vrijstaande baden, en is te monteren met formaat G 1/2 x G 1/2 x 1250 mm

Terugstroming

De douche beschikt over een terugstroom beveiliging, ook wel een keerklep of terugslagklep genoemd, dit is een klein klepje dat binnenin waterleidingen is bevestigd. De terugstroombeveiliging zorgt ervoor dat vloeistoffen slechts in een richting in een richting kunnen vloeien, dus vervuild water stroomt niet in het waternet of in het drinkwater van een woning of bedrijf.

Installatiegemak

Merkproducten herkent u aan het gemak en de snelheid van de installatie. Over het algemeen zijn ze klaar voor installatie, d.w.z. dat alle onderdelen zoveel mogelijk voorgemonteerd zijn. Kranen die moeilijker te installeren zijn, worden geleverd met installatie- en bedieningsinstructies die gemakkelijk te begrijpen en zelf verklarend zijn

Gewicht 12.2 kg
Afmetingen Breedte 450 mm x Diepte 200 mm x Hoogte 1075 mm.
Merk

Kleur

Zwart

Serie

Bozz

Temperatuurbegrenzing

Ja

Volumestroomklasse

22 liter / minuut

Maatwerk aanvraag