Europees marktleider in hoogwaardig Solid Surface sanitair

Bad

Filter

Subcategorieën
Merk
Materiaal
Aantal wasbakken
Aantal kraangaten
Aantal lades
Vorm
Meer ▼
Volumestroomklasse
Meer ▼
Breedte
mm
mm
Hoogte
mm
mm
Lengte
mm
mm
Prijs
,-
,-
  • SALE

    1690mm breed

    3.249,-

Solid Surface bad

Een bad is er in veel verschillende soorten, vormen en maten. Deels afhankelijk van de inrichting van de badkamer en deels afhankelijk van smaak en prijs wordt een keuze bepaald. Bij een badkamer met beperkte ruimte zie je van vroeger uit vaak een douche en bad combinatie. Tegenwoordig zie je vrijwel altijd een ligbad tegen een muur van de badkamer met een passende ombouw en de laatste trend is om een vrijstaand Solid Surface bad te plaatsen, mits hier genoeg ruimte voor is natuurlijk.

Heerlijk ontspannen in bad

De voornaamste reden om een Solid ligbad in de badkamer te plaatsen is toch wel om lekker te ontspannen na bijvoorbeeld een drukke dag. Buiten dat het lekker ontspannend is kan het ook nog eens heel goed voor je zijn. Als je bepaalde geuren, oliën en/of kruiden toevoegt kan een lekker bad ook een therapeutische werking hebben voor je lichaam en geest. Het zorgt er dus echt voor dat je volledig tot rust kan komen.
Stijlen

We weten allemaal dat er veel verschillende baden zijn. De meest voorkomende soorten zijn ingebouwde ligbaden en bad/ douche combinatie. Een bad/ douche combinatie zie je veel van vroeger uit in kleinere badkamers en een ingebouwd ligbad is een kosten efficiënte oplossing voor een ligbad en daardoor uiterst populair.
Vrijstaande Solid Surface ligbaden.

Bij Sanisolid zoeken we naar de perfecte combinatie van kwaliteit en design. Daardoor hebben wij gekozen een prachtige serie vrijstaande baden aan te bieden gemaakt van het prachtige materiaal Solid Surface.

In onze ogen komen baden pas echt tot hun recht als het vrijstaande baden zijn. De meest pure vorm van de baden zijn dacht zichtbaar zonder enige afleiding van een ombouw of andere toevoegingen. Het ademt luxe en dat is ook wat onze vrijstaande Solid Surface baden bieden.

Geheel naar eigen smaak kan je kiezen tussen ovale baden en rechthoekige baden. Waar de ovale baden automatisch zorgen dat ze vormen naar je lichaam worden in de rechthoekige baden een apart ligbed gevormd waardoor je heerlijk in bad kan liggen.

De voordelen van Solid Surface

Het materiaal Solid Surface kent vele voordelen. Doordat het materiaal geen poriën heeft, is het zeer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Dure schoonmaakmiddelen zijn daarom niet nodig. Het meeste vuil kun je gemakkelijk wegvegen met een vochtige doek. Uiteraard biedt het materiaal nog meer voordelen. We noemen de belangrijkste:

Massief en sterk

Solid Surface is massief en oersterk. Door de unieke eigenschappen kan het tegen een stootje!

Het heeft een naadloze afwerking

Door de vrijwel onzichtbare strakke lijmnaden ontstaat er optisch een naadloos geheel. Super strak én hygiënisch

Niet poreus en daarom hygiënisch

Het materiaal is glad van structuur en heeft geen poriën. Daarom is het zeer hygiënisch.

Gemakkelijk schoon te maken

Door de niet poreuze structuur is het materiaal makkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Duurzaam

Solid Surface is tijdloos in uitstraling. Wit is én blijft de basis in de meeste badkamers. Jarenlang genieten dus! Daarnaast kun je het ook recyclen voor hergebruik.

Zeer lange levensduur

Solid Surface waskommen gaan zeer lang mee! Het materiaal is zeer sterk en behoudt zijn kleur. Eventuele kleine beschadigingen zijn gemakkelijk weg te werken.

Het assortiment van Sanisolid

Naast onze mooie en stijlvolle vrijstaande baden heeft Sanisolid meer producten voor je badkamer opgenomen in het assortiment. Bekijk hier ook onze: